„Sleeping Beauty”

От сто години искаме да ви представим трейлъра на „Sleeping Beauty” на Джулия Лий с участието на Емили Браунинг, но незнайно защо през последните четири месеца от неговото дебютиране, все нещо ни пречи да стигнем до него. Сега от ONTD представиха нови снимки от филма (можете да ги видите по-долу) и по този повод бързаме да ви го представим, че като нищо пак сме се разминали.

Има нещо в този трейлър, което адски много ни допада (имаме предвид освен Емили Браунинг), но ни кара да се чувстваме…тревожно. Може би са атмосферата и ритъмът или пък историята, която е меко казано странна.

http://www.youtube.com/watch?v=5sIGo9z2JDU

Сценарият на филма, дело на самата Лий, присъства в „Черния списък от 2008” и разказва обсебваща еротична приказка за студентка, която навлиза в света на проституцията, където намира своя ниша като жена, която спи дрогирана в „стаята на Спящата красавица”, докато клиентите извършват неща с нея, които тя не помни на следващата сутрин.

Звучи интригуващо, нали? А сега вижте и споменатите по-горе снимки.

„Sleeping Beauty”

„Sleeping Beauty”

„Sleeping Beauty”

„Sleeping Beauty”

„Sleeping Beauty”

„Sleeping Beauty”

„Sleeping Beauty”

Режисьор на „Sleeping Beauty” е Джулия Лий, а в ролите са Емили Браунинг, Мира Фолкс, Майкъл Дорман, Сара Снук, Рейчъл Блейк, Хю Кийс-Бърн и др.

Филмът вече беше показан в Кан (при доста добри отзиви), а официалната премиера е на 28 октомври 2011.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *