Рисувани тийзър постери на „The Avengers”

от на 2011-07-25
 

След като видяхме раждането на още един супер-герой, на когото му предстои да стане част от известния отбор на „Marvel” – и останахме доста доволни от военните подвизи от Стив Роджърс, познат още като Капитан Америка – качихме интереса към „The Avengers” с още няколко градуса.

Ако скоро пуснат и качествен трейлър (краткото тийзърче не се брои) току-виж от „един от комиксовите екшъни, които следим внимателно” вземе, че се превърне в „един от най-очакваните блокбастъри на 2012”. Тези няколко плаката също помагат, нищо че са просто рисунки на героите, които заформят Отмъстителите.

Скарлет Йохансон (Черната вдовица)

Крис Евънс (Капитан Америка)

Джереми Ренър (Hawkeye)

Марк Рафало(Хълк)

Крис Хемсуърт (Тор)

Самюъл Л. Джаксън (Ник Фюри)

Дауни-син(Железният човек)

По принцип нямаме кой знае какви коментари за тях, само искаме да подчертаем, че Черната вдовица малко разочарова. Крис ХемсуъртКрис Евънс и Самюел Л. Джаксън са абсолютно идеални, а точно Скарлет е загрозена. Нея е трудно да я нарисуват по-красива отколкото е, особено като Вдовицата, но поне да не бяха полагали специални усилия да я омажат. Карай да върви, и Джереми Ренър малко бледнее.

За сметка на това сме доволни, че Кларк Грег и неговия агент Коулсън са се уредили с поява. Сцените на агент Коулсън из филмите за Отмъстителите ни радват доста повече от лафчетата на Ник Фюри, дано във филма има прилична роля.

И последно, радваме се,че виждаме повечко от Хълк, а не от Брус Банър, както очаквахме в началото.

Режисьор на „The Avengers” е Джос Уидън, а в ролите ще видим Робърт Дауни-син (Железният човек), Крис Хемсуърт (Тор), Крис Евънс (Капитан Америка), Марк Рафало (Хълк), Самюъл Л. Джаксън (Ник Фюри), Скарлет Йохансон (Черната вдовица), Джереми Ренър (Hawkeye), Том Хиделстън (Локи), Кларк Грег (Агент Коулсън), Коби Смълдур (Агент Хил) и Стелан Сарсгард (проф. Ерик Селвиг).

Премиерата е на 4 май 2012.

„The Avengers”

коментари
 
Отговорете »

 
 • 2011-07-25 at 11:59

  Даже са й лепнали малко по бедърцата!
  Unleash the Drinov!!! :drink:

  Отговор

 • 2011-07-25 at 13:17

  мнооого добре изглеждат, въодушевително 😉

  Отговор

 • 2011-07-25 at 14:01

  @HerMamut
  :) :) :)
  BTW на тийзъра в края на „капитан Америка“ се мярка Скарлет за секунда и направо щях да припадна. :) Колегите викат „е как пък я видя?“. А аз съм „чшшшш, алоууу“ и 25 кадър да беше, пак щях да я скивам“. :) :) :)

  @Къди
  От време на време дори мен ме изненадваш. :)

  Отговор

 • 2011-07-25 at 14:48

  Познато, познато :)

  Отговор

 • 2011-07-25 at 15:21

  Как не можаха да променят костюма на капитан Америка? Все пак действието не се развива през Втората световна война. Костюма е добър, именно защото е съобразен с времето, в което се развива действието в „Капитан Америка: Първият отмъстител“.
  Що се отнася до Хълк мисля си, че този ще е най- зле от всички досега. Защо избраха точно Марк Ръфало за образа на Брус Банър не ми е ясно.

  Отговор

 • Gogoto
  2011-07-25 at 18:06

  Специално за Капитан Америка – доколкото си спомням от сериалчето за Спайдър Мен в една от хватките му с Червения Череп беше станало някаква авария и бяха раздробени двамата на атоми в пространството (или нещо такова беше) и бяха намерили начин да ги съберат и пак да си бъдат нормални, неостарели. Така че ако във филма е нещо подобно измислено е нормално да бъде в същия костюм както и във ориджин филма, нещо такова ми идва на акъла.

  Отговор

 • 2011-07-25 at 22:46

  @HerMamut
  Знам аз, че ти ще ме разбереш. :) :)

  @Cinema Newswalker
  Не се знае дали няма да го променят. В „Капитан Америка“ костюма е различен от този на плаката. Може да му изпраскат някоя нова варияция. Но в никакъв случай няма да е нещо коренно различно, просто няма как да стане.
  БТВ след филма сън голям фен на този костюм. :) :)

  @Gogoto
  Във филма не е точно така. :) Всъщност ако си гледал „Невероятня Хълк“ знаеш как Капитана се появява в наши дни.! :)

  Отговор

 • 2011-07-26 at 02:32

  що си изненадан бе, Дрини?! аз съм (почти) всеядно на тема кино – кефят ме! vintage style, пък и до момента комикс-авантюрите на РД-син не са ме (май) разочаровали, Хълк-овите вариации бяха приемливи (не знам как ще се справи Марк Р.), че дори и в „Тор“ имаше доста добри моменти… Вярно, съвсем не съм запозната с комиксите, ама това пречи ли? на мен – не! и след твойто ревю за „Капитан Америка“ дори съм склонна да го „обадя“ (разбирам, че е почти задължително, преди да се появят „Отмъстителите“), за да се оформи очакването 😀 😛

  Отговор

 • 2011-07-26 at 14:40

  @Дринов
  Вярно, че има леки изменения по костюма от този в “Капитан Америка: Първият отмъстител”. Грешката е моя. Но на пръв поглед въобще не личат. Въпреки това очаквах нещо по различно. Както и да е по- важно е филма да е добър. Може ли някой да ми каже, защо по дяволите са му сложили тези ципове на бедрата?

  @Gogoto
  В края на Втората световна война в опит да спре за пореден път Барон Зимо и Червения череп, капитан Америка пада във водите на Северноатлантическия океан, но не умира, а замръзва. Години по- късно в настоящето (което между другото варира) е открит и размразен.
  Това е така да се каже официалната история на героя, която е описана и разказана в комиксите за него. Въпреки това през годините костюмите на капитан Америка се сменят. Една от причините според мен е свързана с историята на героя и факта, че действа в различни времеви периоди. Ето тук може да се види как това общо взето протича през годините:
  http://marvel.com/videos/watch/218/captain_america_through_the_ages

  Отговор

 • 2011-07-26 at 17:46

  @Къди
  :) Еваларка ти бичим, душо! :)
  Обади го „Капитана“, свеж е! :)

  @Cinema Newswalker
  Циповете са за да си слага стотинки там, все пак и Капитан Америка трябва да закусва. :)

  Отговор

 • 2011-07-26 at 20:07

  @Дринов
  Като каза за стотинките се сетих за това:

  От днес имам вече нови панталонки.
  В джобчето ми дрънкат семки и бонбонки.

  Ще запратя всички рокли на тавана
  да не би да хрумне някога на мама
  пак да ме направи галено момиче,
  че де ще се дена кат ме види чичо.

  Черньо и Писана гледат от кьошето,
  колко е порасло тази нощ момчето.
  Пуякът на двора веч не ме закача.
  Ах тез панталонки колко много значат.

  Може и в това да се крие причината за леките изменения по костюма му. :) :) :)

  Отговор

 • 2011-07-27 at 00:21

  :)
  Честно казано никога не съм знаел целият текста на тази песничка! :) :)

  Това може да е „мейн тима“ на Капитан Америка! 😀

  Отговор

 • Goon
  2011-07-28 at 23:30

  Хълк за втори път по консепт арт изглежда гол. Направо да се запита човек дали Уидън не иска да ни покаже едни големи и увиснали зелени ташаци в Авенджърс.

  Отговор

 • 2011-07-28 at 23:42

  Dr. Manhattan + The Hulk = ВНЛ

  Отговор

 • 2011-07-28 at 23:44

  Е, как бе? Виждат му се панталонките! Перверзници с перверзниците! :)

  Отговор

 • Goon
  2011-07-29 at 00:08

  Вижда се нещо размазано, но е ясно, че няма как да покажат ясно патока. Но виж предишния арт:

  http://www.movie-moron.com/wp-content/gallery/news/the-avengers-poster-1.jpg

  Вероятно няма да остане така де, Уидън винаги е бил costume fanatic и е искал и за Х-Мен оригиналните костюми, но не са му позволили.

  Отговор

 • Goon
  2011-07-29 at 00:14

  А, и всъщност, не се виждат панталонки- това е вратът на Ръфало.

  Отговор

 • 2011-07-29 at 11:13

  Абе, точно панаталонки са си – там където е подписа. После си продължава кракът му надолу. Със сигурност не е врата му.
  Все пак, дори и да е гол, к’во ти пука? Според мен ще е по-забавно ако има един зелен уй, който да се мандахерца в 3D :) :) :)

  Отговор

Коментирайте