Джон Мактиърнън и Никълъс Кейдж

Последната новина около „Shrapnel”, екшън проектът, който Джон Мактиърнън подготвя от доста време насам, беше малко несигурна, но много обещаваща – Джон Траволта и Никълъс Кейдж отново заедно на екрана и то във психо/екшън/трилър от режисьора на „Умирай трудно” и „Хищникът”. Още тогава ви казахме да не разчитате много, но сега се оказва, че информацията на Vulture не е била съвсем пълна измислица. Наистина е имало шанс двете позастаряващи звезди да участват. Да, ама не.

Според последните новини от The Wrap финансирането на „Shrapnel” върви доста добре, филмът се придвижва напред и е почти сигурно, че ще го бъде. За съжаление, след като прочели информацията, представители на Кейдж (от две различни агенции, защото Ник Кейдж не може да има само един публицист!) се свързали със сайта, за да оповестят, че актьорът вече се е отказал от проекта.

Въпреки това идеята е снимките да започнат есента, в момента, в който „Corsan” (които финансираха и „The Devil’s Double”, чийто трейлър можете да видите тук) изкихат милионите. Както винаги, когато става дума за Мактиърнън – „Shrapnel”, делото, затвора – стискаме палци всичко да мине по план.

А сега вижте и официалния синопсис на сценария на Евън Доърти („Snow White and the Huntsman”, а „Shrapnel” е бил в Черния списък на Холивуд през 2008), който Quiet Earth изнамериха по-рано тази година:

Форд е бивш американски войник, воювал в Босна, който се е оттеглил в отдалечена къща в гората, опитвайки се да избяга от болезнените спомени от войната. Ковач е бивш сръбски войник, който търси Форд, с когото има лични сметки за уреждане. Резултатът е смъртоносна игра на котка и мишка, в която всеки от тях води своя собствена Трета световна война изпълнена както с физически, така и с психически битки. Накрая старите рани са отворени, подтиснатите спомени отново са на повърхността и тайните и на двамата са разкрити.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *