Пол Фийг и Луи Морно

Тези две новини нямат много общо, но все пак решихме да ги съберем в една – неделя е все пак! И ние имаме нужда от малко почивка, да не говорим за малко мързел, един-два епизода от „Игра на тронове”, някоя и друга фантастичка, един волейбол…

„Човекът-вълк” на Джо Джонстън може да не е най-страхотният филм на 2010, но на нас донякъде ни допада – ако не друго, поне изглежда доста добре. Но въпреки Оскара за грим, „Universal” (подобно на повечето зрители и всички критици) се правят, че филмът не е съществувал и подготвят нов рестарт на така наречената поредица, „Wolfman”. Сега според Moviehole, студиото си е избрало и режисьор – Луи Морно. след редица продължения и хорър-трилъри Морно явно се готви да премине към малко по-високопрофилно хорър-трилър продължение. Ако „Werewolf” (както ще бъде името на новия филм) наистина се осъществи, ние ще го гледаме – колкото и тъп да е, ако не участва Тейлър Лаутнър, пак ще става за гледане.

И като стана дума за възкресяване на успешни или поне популярни поредици, според Daily Mail вече се готви трети „Бриджит Джоунс” филм и Пол Фийг („Bridesmaids” и сериалите „Freaks and Geeks”, американският „The Office”, „Nurse Jackie”) е насред „ранни преговори” да режисира. Явно причината е, че е искал да режисира филм в Лондон. Но не е никак сигурно, че този филм ще е второто продължение на „Бриджит Джоунс”, защото все още няма подписани договори нито с Рене Зелуегър, нито с Колин Фърт или Хю Грант. Но ако ще има трети филм, Фийг е отличен избор – още не сме гледали „Bridesmaids”, но чуваме само хубави неща, а „Arrested Development” не е случаен сериал, а Фийг е режисирал точно 7 епизода.

С две думи, и двата проекта, „Werewolf” и „Дневникът на Бриджит Джоунс 3”, не са особено сигурни и в никакъв случай скорошни, но все пак имат някакъв потенциал.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *