„In Time”

In Time” не е истинска, космическа, „balls out”, мрачна фантастика като един друг проект, който ни занимава напоследък, но все пак е фантастика и при това със страшно много потенциал.

Вчера ви показахме първите официални снимки от филма на Андрю Никъл и споменахме, че се надяваме и на трейлър след представянето му на Comic-Con. Всъщност получаваме почти 4 минути, които разкриват доста за историята, запознават ни с героите и да си кажем честно, представят филма доста добре. Все пак „In Time” е интелигентна, социална фантастика и трилър, а Никъл това го умее най-добре – режисьор е на любимия ни „Гатака”, „Симон” и „Господар на войната” и е сценарист на „Шоуто на Труман”.

(чрез IGN)

Не е никак зле, изглежда като доста приятна фантастичка. И Джъстин Тимбърлейк (който се оказа доста приличен актьор) не дразни – наистина има няколко момента, които са ни малко MTV, но така изглеждаше и в трейлъра на „Alpha Dog”, а във филма се справи отлично и изпълнението му беше глътка свеж въздух сред ненормалниците, били те и гениални.  И като стана дума за „Alpha Dog”, в него участват и Аманда Сейфрид, и Оливия Уайлд, и Винсънт Картхайзър. Колко е малък Холивуд, а?

Единствените ни оплаквания от този трейлър са свързани с Оливия (защо точно тя получава само едно кратичко кадърче; фенове сме на Аманда Сейфрид, но можеха да заменят някои от кадрите с Джони Галеки или Алекс Петифър) и със злодея от „Mad Men” Картхайзър (защо ако на всички останали им спират стареенето на 25, неговото е спряло на 14 и 8 месеца?). Но ни се струва, че това са дефекти на клипа, които няма да ги има във филма и любимата ни Оливия ще има поне малко по-голяма роля, а Картхайзър ще е точно толкова дразнещ колкото трябва.

„In Time”

„In Time”

„In Time”

Режисьор на „In Time” е Андрю Никъл, а в ролите са Джъстин Тимбърлейк, Аманда Сейфрид, Оливия Уайлд, Килиън Мърфи, Алекс Петифър, Матю Бомър, Джони Галеки и др.

Премиерата е на 28 октомври 2011.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

  1. дано е по-добре от предния, от който нищо не запомних, а и едва изгледах.

  2. Никол няма слаб филм. Аз направо на Блу-рей го искам този – по възможност веднага 🙂

  3. E Simon чисто и просто си е слаб филм. Добра концепция, слаб филм. Никол е по-добър сценарист, отколкото режисьор

  4. Да, „Симон“ не е от най-добрите му филми, но е интересен. А Рейчъл Робъртс (Симон) в този филм е много хубава!