Предвид това, че „The Avengers” е сбъднатият мокър сън на почти всеки комикс „гийк”, доста фенове останаха разочаровани от новината, че филмът няма да присъства на тазгодишния Comic-Con, поне не и с кадри.

Все пак не е като „Marvel” съвсем да нямат присъствие там и от доста места идват новини за viral реклами и всякакви други рекламни трикове, голяма част от които са свързани с „The Avengers”. Сега, не сме сигурни, че този тийзър постер е част от тази реклама, но ни изглежда доста удобно да дебютира точно в навечерието на гигантското събитие.

„The Avengers”

Честно казано, не виждаме какво можем да коментираме. Типичен тийзър с логото и премиерна дата и като такъв, мислим, че ни допада.

Режисьор на „The Avengers” е Джос Уидън, а в ролите ще видим Робърт Дауни-син (Железният човек), Крис Хемсуърт (Тор), Крис Евънс (Капитан Америка), Марк Рафало (Хълк), Самюъл Л. Джаксън (Ник Фюри), Скарлет Йохансон (Черната вдовица), Джереми Ренър (Hawkeye), Том Хиделстън (Локи), Кларк Грег (Агент Коулсън), Коби Смълдур (Агент Хил) и Стелан Сарсгард (проф. Ерик Селвиг).

Премиерата е на 4 май 2012.

За финал припомнете си миналогодишния тийзър трейлър, в който гласът на Ник Фюри ни запознава с основната концепция.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Ухаааааааа, е това ще е ФилмЪТ! Само жалко, че не са успели да дръпнат Ерик Бана за Хълк, защото първия филм беше страхотен и стилен и нямаше нищо общо с онази повърхностна глупост, втората част. 🙁