Първият „Призрачен ездач” е филм, към който не обичаме да се връщаме дори и само в спомените си и поради тази причина почти една година не сме проявявали никакъв интерес към подготвяното от Марк Невелдайн и Брайън Тейлър („Огън в кръвта”, „Геймър”) продължение, озаглавено „Ghost Rider: Spirit of Vengeance”.

Сега обаче е назряло време отново да се върнем към него, защото от Comic-con се чуват реакции, че този път положението може би няма да е трагично. За съжаление, ние не сме гледали показаните там кадри и не можем да потвърдим тази информация, но честно казано сме склонни да вярваме, тъй като досега не сме попаднали на нито едно чисто отрицателно мнение за видяното.

Предполагаме, че в най-скоро време ще видим ранен тийзър на филма и тогава ще си преценим, а дотогава можем да се порадваме на първите снимки от филма, които са от предстоящото „героично” септемврийско издание на Empire – те са страннички, но не и в лошия смисъл на думата.

Ghost Rider: Spirit of Vengeance

Ghost Rider: Spirit of Vengeance

Ghost Rider: Spirit of Vengeance

Ех, този Никълъс Кейдж, бе! Голяма работа е. Много искаме този път да му се получат нещата, защото напоследък само се излага и стана за посмешище, а по принцип си го харесваме.

Вижте и супер тъпия синопсис, който не разкрива нищо от това, което знаем за сюжета и за главния злодей във филма – в случай, че не сте запознати това е Blackout, който ще се изпълнява от Джони Уитуърт. По думите на Брайън Тейлър Той е уникален герой. Има доста впечатляващи суперсили и с гордост мога да заявя, че направихме неща с този герой каквито не са били показвани дори в оригиналните комикси.” Ще я видим тази работа.

Джони Блейз, познат още като „Призрачния ездач” (Кейдж), се е усамотил в Източна Европа в опит да потисне проклятието си. Там секта го вербува да се изправи срещу Дявола (Кирън Хайндс), който иска да обладае тялото на смъртния си син, на неговия рожден ден.

Режисьори на филма са Марк Невелдайн и Брайън Тейлър, а в ролите са Никълъс Кейдж, Идрис Елба, Джони Уитуърт, Кирън Хайндс, Кристоф Ламбер и Виоланте Пласидо

Премиерата на филма е 17 февруари 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

13 Comments

  1. Първата снимка изглежда така сякаш някой начинаещ си е правил опити вкъщи на Photoshop. А иначе затова, че Никълъс Кейдж напоследък се излага и стана за посмешище сте абсолютно прави. Но какво да прави човека като е закъсал с парите. Никой не е застрахован.

  2. @Cinema Newswalker
    На мен ми допада дизайна. Не мога да кажа, че огиня седи перфектно, просто ме кефи изгорелия вид.

    @The Burning Crusade
    Какво, искаш да изредя заглавия ли? 🙂

  3. Дринов, не би могъл. Кейдж е най-голямото недоразумение в киното. 😀

  4. @The Burning Crusade, ако Кейдж е най-голямото недоразумение, кой не е?

  5. Най-голямото недоразумение в киното е Том Круз,а Ники извади няколко жокера преди 10-15 годинки :)))))))))

  6. @The Burning Crusade
    Даниел Дей-Луис е Бог, него хич не го бъркай тук! 🙂

    Кейдж е як в „Диво сърце“, „Адаптация“, „Лице назаем“, „Лошият лейтенант“, „Да напуснеш Лас Вегас“, „Пилето“… има си роли човека, не е като да няма. 🙂

    @DeMiro
    Как ли пък не! Том Круз си е супер… като актьор! „Роден на 4-ти юли“, „Интервю с вампир“, „Специален доклад“, „Магнолия“, „Ванила Скай“, „Тропическа буря“… к’во му е?

  7. Дринка,Том е пълна пародия,добре че е американец,за да не продава семки по стадионите (това си е мое мнение и не го налагам) :).Кейдж ме кефи в “Осем милиметра” и “Кибритлии”.

  8. И двамата актьори имат своите роли. За Никълъс Кейдж лично аз бих прибавил освен изброените и „Цар на войната“ и „Лунатици“. А за Круз „Джери Магуайър“, „Далече, далече“, „Цветът на парите“, „Рейнман“, „Съучастникът“. Прав е Дринов като пише „…“.

  9. @DeMiro
    Разбира се, че си е твое мнение. 🙂 Има и мнение, че Том Круз е единствения жив актьор, който може да се нарече „звезда“ в смисъла, който се е влагал в тази дума по времето на златния век на Холивуд. 🙂 Иначе, спор да няма, човека е неприятен тип! С цялата му сциентология и прочие бълвочи… 🙂

    @Cinema Newswalker
    Да, и тези също! 🙂 🙂

  10. Drinov, show some class man. Face Off? На толкова бездарно изпълнение е способен само Киану Рийвс. И в Диво сърце всичките сцени които лежаха на Кейдж бяха тотално осрани. Имаше една където потупваше с ръце по таблото на колата и трябваше да е хепи бед мадър факър, а той беше просто бездарното лайно се опитва да играе. Такава беше и началната сцена с убийството и посочването на майката и изобщо всички. Уилям Дефо с чорап на главата успя да сцепи всичко за 1 минута, Кейдж за цял филм не успя да предаде една емоция като хората. Лошият Лейтенант го спрях в момента, в който Н. Кейдж се опита да ми пресъздаде как се надрусва с някаква пачавра и изобщо не му се получи. Абе изобщо ако не ме мързеше толкова бих ви отразял сцени от всичките изброени филми, където яко си личи колко му е трудно и непосилно. Човека просто е връзкарче, талант няма никакъв.

  11. E, айде сега. Просто защото не ти харесва и си склонен малко да ги преувеличаваш нещата. 🙂
    „Толкова бездарно изпълнение е способен само Киану Рийвс.“ По принцип е вярно, но не и за „Лице назаем“ 🙂 Кастор „Факин“ Трий е супер як злодей. Според мен Кейдж и Траволта правят едни от най-добрите си роли имитирайки се един другиго.
    И да, Уилям Дефо е по-як, но това не означава, че Кейдж е чак толкова зле.