„Drive”

Загубихме доста време в издирване на предишната ни новина за „Drive” на Николас Виндинг Рефн (изписването е резултат от бърза проверка в Google, но приемаме забележки) и още не можем да повярваме, че сме споменавали филма само покрай наградата му на фестивала в Кан, въпреки че го следим открай време. Е, по една или друга причина досега не сме намерили време за него, но този red band трейлър (чрез IGN) е идеален повод.

И преди да му хвърлите едно око, имайте предвид, че сред актьорите са имена като Райън Гослинг, Кери Мълиган, Брайън Кранстън, Рон Пърлман и Албърт Брукс, а всички ревюта досега са повече от положителни.

Вижте и този официален синопсис:

„Drive” е историята на холивудски каскадьор (Гослинг) и самотник, който работи и като шофьор под наем за различни хора в подземния свят на Лос Анжелис. Когато се съгласява да помогне на съпруга на красивата си съседка Ирен (Мълиган), той изведнъж се казва мишена за най-опасните престъпници в града. И когато планът се обърква той трябва да спаси Ирен и сина й по единствения начин, който знае… като шофира.

Препоръчваме ви и този клип:

http://www.youtube.com/watch?v=wO1PCKcXfC0

Както споменахме, режисьор е Николас Виндинг Рефн и участват Райън Гослинг, Кери Мълиган, Брайън Кранстън, Рон Пърлман, Албърт Брукс Кристина Хендрикс и Оскар Айзък.

Филмът вече е показван в Кан и на филмовия фестивал в Лос Анжелис, познат още като LA Film Festival, а официалната му премиера за САЩ е 6 септември. За съжаление за момента не можем да ви дадем дата за българска премиера, но това не означава, че филмът задължително няма да се появи и у нас, даже напротив…

„Drive”

„Drive”

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

9 Comments

  1. Дрин, не внимаваш особено ми се струва 😉 Българска дата си има, а разпространителя разбира се е същия, който изкарва 5 лева от такива филми.

  2. Никва тайна нема. Ама българско заглавие не може да измислим, така че, ако искаш дай предложение 😉

  3. Ще помисля. 🙂 Предполагам, че може и да не е нещо буквално, нали? Шефа нали го е гледал, няма ли някакви насоки да даде?

  4. Нема човекът. За бокс офис искаш ли да се обзалагаме? Категорията гаранция ще е D.

    Аз залагам оптимистично на около 90 хиляди, но и това сигурно ще му е множко.

  5. М-мм, дааа! Ще трябва да се съглася с теб. 🙁 Никви кинти няма да изкара, а съм сигурен, че е жесток.
    Макар че родната публика обича хавтомобили, може да се подлъже….

  6. Е може да го кръстим тогава „Много бърз и много яростен“ 😉

  7. Изчезни…, Запали…, На скорост (при все асоциациите), или пък – хехе – Вземай колата и бягай! Абе – актьорският състав е вдъхновяващ, така че к’вото и заглавие да му изберете, на хората ще им е любопитно да видят филма 😛