"Hell"

Бяхме чували за продуцирания от Роланд Емерих постапокалиптичен „2016: The End of Night”, но честно казано не го следим отблизо. Поради тази причина сега сме приятно изненадани от първия официален клип от филма и не чак толкова от смяната на заглавието. „2016: The End of Night” е малко тромаво, но честно казано само „The End of Night” ни харесва повече от „Hell. Не, че не е готино де, „Ад” звучи яко, но като че ли е прекалено… общо.

Става въпрос за филм, в който слънцето от основен източник на живот се превръща в най-големия бич за Земята.

(чрез QuietEarth)

Не ни поразява като най-оригиналния филм на света, но картинката изглежда доста прилично – точно като за качествен постапокалипсис.

Някогашен източник на живот, светлина и топлина, слънцето е превърнало целия свят в суха и безплодна пустош. Горите са изпепелени. Труповете на животните са навсякъде. Дори нощите са зашеметяващо светли.

Мария, малката й сестра Леони и Филип са се запътили към планините в кола със замъглени стъкла. Според слуховете там все още може да бъде открита вода. Това е пътешествие към нищото. По пътя те срещат Том, който се оказва първокласен механик и бързо става незаменим. Но могат ли да му се доверят? И ако нещата и без това не са достатъчно лоши, те се натъкват на засада и истинската им борба за оцеляване започва…

Режисьор на „Hell” е Тим Фелбаум,  а премиерата е през септември 2011.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Изглежда точно както трябва да изглежда един постапокалиптичен филм. 🙂 Или по-скоро, както сме свикнали да изглеждат! Но както и да е, ще му хвърлим едно око! 🙂