Честно казано, цялата работа с „през ден джудженце” започва да ни нервира и бързо-бързо неутрализира положителната настройка, която имаме към „Хобит” напоследък. Но както се казва, понеже сме се хванали на хорото, ще го играем докрай. Пък и не остана много – само още три!

След Дори, Нори и Ори, Оин и Глоин и Фили и Кили сега е ред на Бофур, Бомбур и Бифур. Това, което можем да кажем за тях е, че това са джуджета, а не някакви метросексуални манекенчета от висшата класа.

(чрез IGN)
Джеймс Несбит като Бофур, Стивън Хънтър като Бомбур и Уилям Киршър като Бифур.

В ролите ще видим Джеймс Несбит като Бофур, Стивън Хънтър като Бомбур и Уилям Киршър като Бифур.

Докато повечето от групата на Торин Дъбощит са роднини на благородния и кралски род на Дурин, Бофур, брат му Бомбур и техния братовчед Бифур със сигурност… не са. Родени и отгледани на запад, потомци на миньори и работници, те се присъединяват към пътешествието до Самотната планина, отчасти за да търсят богатство и отчасти защото са им казали, че бирата е безплатна.

С други думи, това са нашите хора джуджета.

Режисьор на „Хобит” е Питър Джаксън, а премиерата на първия филм „The Hobbit: An Unexpected Journey” е 14 декември 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

10 Comments

  1. http://moviesmedia.ign.com/movies/image/article/1

    На малката не си личи, но на тая се вижда, че Бифур е с вграден чук ор съмтинг в главата. Явно баща му като го е бил като малък е попрекалил, та си е останал там завинаги. 🙂

  2. А може да е част от древното бойно изкуство на джуджетата, ако ти набием една глава с вграден чук в нея ще стане много страшно. 🙂

  3. Мерси за линка, метнах го към снимката. Това в главата му е шрапнел останал след пиянско сбиване с джуджешки хляб. 🙂 Знам, че е от друга книга, но какво пък? 🙂

  4. Хах, тез, тримцата са като банани с пижами. 🙂 Б1 ми стана абсолютен любимец – Б2 и Б3 са въоръжени до зъби, а нашичкия е само с един гол черпак (или поне на такова ми мяза)

    Ех, в тази жега какво ли не прави човек за едната (безплатна) бира. :p

  5. Дотук почти всички изглеждат супер (без Кили) и надъхват за много пипнат филм. Hype on!

  6. Сигурен съм, че филма ще бъде готин (джуджетата също), но тази рекламна стратегия, малко ме дразни! Чакам да видя нещо, което, както каза един колега, не е снимка от календарна фотосесия.

  7. Най- дебелият, който би трябвало да е Бомбур прилича на руски военен от 19 век, а може и от по-рано (и с тези гащи направо кърти), следващия до него има вид на представител на сибирската степ, а последния мяза на някакъв вещер. 🙂

    Най- добре изглеждащите поне засега са Оин и Глоин. Не казвам, че всички трябва да изглеждат като тях и да са направени като по калъп, но все пак май са се поувлякли в това да направят външния вид на джуджетата по- разнообразен.

  8. @Cinema Newswalker

    И на мен Оин и Глоин ми харесват най-много. 🙂

    @Saxton

    А-ха-ха-ха-ха! Абсолютен Батков! 🙂 🙂

    Първо прочетох Батето и си викам тоя откачи, но после видях уникалната прилика с Батков. 🙂

  9. Тупуркането на малки хобитски копитца и съскането на ксеноморфи са двете неща, които ще ми отнемат съня докато видят бял екран. Крайно време е Джаксън и Скот да подарят на тия два жанра нови епични саги. Вярвам.