„Tyrannosaur”

Честно казано, не сме се и съмнявали, че Пади Консидайн ще се пробва като режисьор, особено след като късометражката му „Dog Altogether” беше отличена с „БАФТА” през 2008. Режисьорският му дебют в киното, „Tyrannosaur” – своеобразно развитие на „Dog Altogether” – разбира се няма нищо общо с динозаври, юрския период и увеселителни паркове, а е точно това, което може да се очаква от изключително талантливия ирландски актьор: мрачна драма с реалистични герои, изключителни актьорски изпълнения и още по-добрата новина, с доста добри рецензии от тазгодишния фестивал в Сънденс.

Филмът разказва за алкохолик (Питър Мълан), който се сприятелява с християнка (Оливия Колман), но връзката им бързо е помрачена от ревнивия й съпруг (Еди Марсан) и неочакван изблик на насилие. Това е всичко, което трябва да знаете за сюжета, а атмосферата ясно се усеща в страхотния плакат (представен от Empire), който за всеобща изненада включва дори и тиранозавър. Освен това е наистина оригинален и грабващ, което напоследък рядко имаме шанс да кажем за плакатите, които представяме.

„Tyrannosaur”

Както вече стана ясно „Tyrannosaur” е режисьорският дебют на един от любимите ни актьори, Пади Консидайн, а в главните роли са Питър Мълан, Оливия Колман и Еди Марсан.

Британската премиера е 14 октомври и всеки момент се чака и трейлър.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Плакатът е абсолютен гъдел! Как е задрямал само милият тиранозавър! 🙂