Мелиса е колкото сочна, толкова и недостижима, но едната ни ръка е свободна, така че всичко е наред.

Обичаме страхотиите, обичаме и писъците, а когато двете са обединени около гласните струни на някоя сладурана като Мелиса Джордж, можем само да потриваме доволно ръце и да наблюдаваме със садистичен интерес развоя на драмата. Драмата носи името „Bag Of Bones” и е адаптирана по едноименния бестселър на Стивън Кинг, а последно ви информирахме, че Пиърс Броснан ще се превъплъти като писателя Майк Нунан, тормозен първо от смъртта на съпругата си, а после и от неспокоен призрак, обитаващ крайезерна вила.

Блондинката Джордж също вече е част от проекта, който Мик Гарис ще представи на телевизионните зрители в края на тази година по канал A&E. Тя има жанров опит (борила се е с вампири и полтъргайсти, което си е сериозен актив във ветеранското й портфолио), но истината е, че е достатъчно секси, за да я гледаме в екранизацията „Торба с кости”, дори и ако досега се беше снимала само в реклами за прах за пране… което също би й отивало доста. В 4-часовия минисериал ще видим и Анабет Гиш, а настоящият текст базира фактологичната си основа на новина, която прочетохме в BD.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

28 Comments

  1. @Val
    Не съм го гледал този. 🙂 🙂

    @UZUMAKI
    Аз бих я гледал в „Оръжия за „Ассово“ унищожение“ 🙂 🙂

  2. Дринов, това джало се оказа тъпо . Преди около една седмица излезе ресторнатата му версия и го видях вчера в отлично качество. Но адмирации за режисьора на трейлъра. Вкарал е всички сцени които трябва 🙂
    Виж – КОДЪТ НА СКОРПИОНА на Серджо Мартино . Филмът си заслужава.
    http://www.imdb.com/title/tt0066924/

  3. На Серджо Мартино съм гледал канибалското мондо „The Mountain Of The Cannibal God“ (адски тъп, но с два яки момента – циците на Урсула Un-dress) и средняшкото джальо „Torso“, който става за гледане, ама само ако наистина няма нищо друго за правене. „The Case Оf Тhe Scorpion’s Tail“ изглежда по-добре от споменатите, но досега не съм му давал шанс; може би някой ден бих. 🙂

  4. Няма такова нещо Дринов. Серджо Мартино не ме подведе. Пък и участието на Луиджи Пистили допълнително качва нивото на филма. Жалко че този актьор се обеси . Както го направиха и други актьори участващи в джало класики – справка Frank Wolff и братът на титана Джан Мария Волонте – Claudio Camaso .

  5. Дали е случайност тази тенденциозна бесеница? Звучи малко като проклятието на Супермен. 😀

  6. Не мога да кажа . Но като знам методите на снимане на Умберто Ленци всичко е възможно. Става въпрос за онези канибалски филми снимани в Амазонка където актьори и оператори са били подложени на нечовешки изпитания и истерии на режисьора .

  7. Тук няма да си слагам задника! 🙂 Очевидно има по-големи специалисти от мен. 🙂 🙂
    Само да кажа, че филмовите проклятия са като всички останали… лейм!!!!

  8. Има си хас да си няма хас! Обаче трябва да се оплача: наскоро гледах „Торба с кости“ и единственото ужасяващо нещо във филма беше тъпотата му.

  9. Изобщо не съм изненадан при положение, че и книгата беше не много умна.

  10. Абе и друг път май го писах тук, но след катастрофата книгите му сериозно посмукват:(

  11. „Toрба с кости“ е писана преди инцидента. От новите му неща повечето не съм чел, но малкото, които check-нах кефят зверски (визирам „Огън“, „Зъл мрак, угаснали звезди“ и „22 ноември 1963“, която чета в момента). Единствено „Клетка“ ми се стори откровено средняшка.

  12. Вярно, че е преди, моя грешка. Както и да е, на мен на ми беше интересна, беше ужасно тривиална. Но иначе каквото аз съм чел след катастрфоата е слабичко, а някои са откровенно глупави. Буик 8, Колорадеца, Клетка и Под купола. Разказите са си му добри, но за мен там е истинската му стихия. За “22 ноември 1963″ казваш, че я бива?

  13. На този етап – определено да. Обаче съм в самото начало, така че не гарантирам. 🙂

  14. Аз пък много харесвам книгата, която пише баш в разгара на травмата от катастрофата – „Капан за сънища“. 🙂 Знам че съм един от малкото! 🙂

  15. @Дринов
    ако книгата е като филма(puke) Започва супер и после става адски буламач…

  16. @suicidal
    Книгата, разбира се е по-яка. Нищо не мога да ти кажа повече, прочети я и виж. 🙂

    @Alex
    Не съм я чел още.