Преди няколко дни видяхме първата снимка от подготвяния от Франсис Форд Копола готически хорър трилър „Twixt”, която обаче беше от типа „зад кулисите” и не даваше точна и ясна представа за атмосферата на филма.

Сега във връзка с включването на филма в програмата на TIFF имаме шанс да видим за какво точно става въпрос.

Вал Килмър и Ел Фанинг

Вал Килмър и Ел Фанинг

Вал Килмър

Вал Килмър

Явно информацията, че филмът е бил вдъхновен от сън на Копола свързан с Натаниел Хоторн и Едгар Алан По, е била вярна, защото държащият фенер човек с мустаците доста ни прилича на По.

За съжаление, все още нямаме някакъв подробен синопсис и единственото, с което разполагаме е, че „хорър писател (Вал Кимър) получава призрачни видения за необяснимо странно градче и започва да разследва убийството на младо момиче (Ел Фанинг)”.

Режисьор е Франсис Форд Копола, а в ролите освен Вал Килмър и Ел Фанинг са бившата жена на Килмър, Джоан Уоли, Брус Дърн, Бен Чаплин, Дон Новело, Дейвид Пеймър и Алдън Еренрайх.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. Добре изглежда.

    Вал трябва да свали тези килца вече, но все още си е стабилен актьор. Сигурно е че визуалната страна на филма ще бъде впечатляваща.

    Но едва ли ще го има по българскитте кина. Too bad.

  2. Да, ще дойде в най-забутаните киносалони. Ще ги призная ако го пуснат в IMAX-а!

    Охаа, това вече ще ми дойде добре. Определено.

  3. Не бе, сега идват филмите. По-добре сме от преди. Ясно е, че не може да гледаме всичко, но като имаме някое сериозно име като Копола, идват.