Трейлър и нов плакат на „Red State”

от на 2011-07-30
 

„Red State”

Things are about to get biblical!

След доста чакане, най-накрая имаме възможност да видим трейлър на религиозния хорър „Red State” на Кевин Смит – един от “must see” филмите ни за тази година – в който три момчета, отзовавайки се на секс-обява от по-възрастна жена, се сблъскват със „святата сила” на ненормален проповедник, който придава нов смисъл на израза „екстремен фундаментализъм”.

Въпреки че не ни израдва толкова, колкото смахнатия тийзър, трейлърът е доста добър и определено не разочарова.

„Red State” е донякъде вдъхновен от Фред Фелпс, основател на извратената и изпълнена с омраза религиозна организация, позната като Westboro Baptist Church – хора, които са живо доказателство, че Господ не съществува, защото в противен случай щеше да ни е избавил от тях много отдавна – и в тази връзка ни се струва, че филмът едва ли може да е и наполовина толкова страшен, колкото са тези фанатици, криещи се зад фалшиви и кухи морални ценности и идеали.

Вижте и най-новия плакат. Love thy neighbor!

"Red State" - постер

Режисьор на филма е Кевин Смит (на който почти сме му простили за „Скатавки”), а в ролите ще видим отличния Майкъл Паркс, Кевин Полак, Джон Гудман, Кайл Галнър, Майкъл Ангарано, Стивън Руут, Мелиса Лио и Никълъс Барун.

Допреди няколко дни имахме надежда, че ще видим филма и у нас (при това до няколко месеца), но сега шансовете изглеждат минимални.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Dorrian.Dante
  2011-07-30 at 12:58

  Якоооооооо!….

  Отговор

 • 2011-07-30 at 17:50

  Религиозните фанатици са Уроди!!!

  Отговор

 • Век
  2011-07-31 at 21:02

  Дринка, добре че си добронамерен към Кевин Смит, защото ако и ти го критикуваш и за теб сигурно ще почне да говори. Ако имаш 12 свободни минути, изслушай това, защото си заслужава – http://vbox7.com/play:845ad1932f

  Отговор

 • 2011-08-01 at 11:21

  За доста неща си е прав! :)
  „Скатавки“ обаче сумче могъщо!!!

  Отговор

 • Век
  2011-08-01 at 11:52

  Още не съм го гледал този филм. Знам само че Брус Уилис определено не е бил любимеца на екипа.

  Двамата със Смит меко казано не се обичат особено.

  Отговор

 • 2011-08-01 at 12:24

  Да, бе, верно ли? Според мен само дето не са си лапали пишките. Гледал съм супер мазни интервюта на Смит с Уилис и даже Уилис му беше уредил (ужасната) роля в „Умирай трудно 4“. Ако са се скарали супер, явно Уилиси е зацепил, че „Скатавки“ е помия. :)

  Отговор

 • Век
  2011-08-01 at 13:09

  Ето какво каза Смит – http://www.youtube.com/watch?v=1QQNOqKjZok

  Истината е че Уилис се е държал като тотална примадона и дори не се е вясвал с дни на снимачната площадка. Няма значение какъв филм снимаш, това е непрофесионално откъдето и да го погледнеш. Той Уилис си я има тая репутация от години, така че аз не съм изненадан, че е правил номера и с Кевин Смит.

  Отговор

 • 2011-08-01 at 13:24

  Супер! Има някои актьори, които са си гъзове и други, които са мега-точни, без значение колко са известни! Явно Уилис е гъз!

  Отговор

Коментирайте