“Evil Dead 4” потвърден и с режисьор

от на 2011-07-13
 

“Evil Dead 4”

Откога само чакаме Аш да нарами брадвата или да надене резачката за четвърти път! И колкото и да сме скептични всеки път, когато някой актьор – пък бил той Брус Кембъл – потвърди слух за дългоочаквано продължение, за което от години няма истински, достоверни новини, този път ще си позволим да последваме съвета на Кембъл, „Believe in the remake, dawg!”.

Точно така, първо Dread Central съобщиха, че монтажистът Боб Мурауски („Army of Darkness”, „Отведи ме в ада”, „Спайдър-мен” филмите и „Войната е опиат”, за който има „Оскар”) започва работа по проекта, после Кембъл проведе следния Тwitter разговор със свой фен:

„I won’t believe in a new Evil Dead film until I see it. Or at least not until @GroovyBruce tells me to believe in it“.

„Believe in the remake, dawg! The project is real. In the works. Cool as hell. Scary as hell.“

Феде (Федерико) АлваресИ накрая Bloody Disgusting потвърдиха новината и обявиха, че „Ghost House” на Сам Рейми ще продуцира, а режисьор ще е Феде (Федерико) Алварес. Дааа, и ние не сме особено доволни от този факт. Уругваец с няколко късометражки не е точно това, на което се надявахме.

Да обърнем внимание и на още една смущаваща подробност, която вероятно вече ви боде очите – става въпрос за думичката „римейк”. Не сме сигурни какво точно ще рече това (Bloody Disgusting го наричат квази-римейк), но обещанията бяха за четвърта част и определено не сме много доволни, дори и с изявления от рода на „малък, независим като първите два”. Но ако Кембъл е в главната роля и то под името Аш, ще сме по-склонни да си затворим очите.

А ако става дума за някакви модерни младежи в гората и Аш има само кратичка поява, връщаме назад всичко изписано по-горе и веднага започваме да четем от ей тази книга тук. Мислим, че се сещате за коя точно става въпрос…

коментари
 
Отговорете »

 
 • Век
  2011-07-13 at 23:23

  Бива си я поредицата, но вече се опитват да цедят вода от камък. Не стана с Писък, който е и доста по-модерен франчайз, няма да стане и тук.

  Предричам масивен провал.

  Отговор

 • 2011-07-14 at 04:18

  http://www.horror-movies.ca/2011/07/official-evil

  Само продуценти… Пф! Дано окажат поне сериозен натиск и… да излезне нещо добро :)

  Отговор

 • 2011-07-14 at 13:57

  Ако го няма Аш, въобще няма да им стъпим!

  Отговор

 • 2011-07-14 at 15:45

  Явно ще трябва да почакаме за по-сериозен синопсис поне… С повече инфо :)

  Отговор

 • 2011-07-14 at 15:57

  Двойката също е квази-римейк и в някои отношения е по-яка от единицата, но предпочитам или директен sequel с Брус Кембъл, режисиран от Сам Рейми, или нищо.

  Отговор

 • 2011-07-15 at 13:33

  Двойката е най-добрия! :) Не ми се вярва обаче този римейк да е подобен на него! И да, или "директен sequel с Брус Кембъл, режисиран от Сам Рейми, или нищо"!

  Отговор

Коментирайте