Джоан Алън и Алберт Фини

Накратко: Знаем, че самият Джейсън Борн няма да има участие в подготвяния от Тони Гилрой „The Bourne Legacy”, но никой не е казал нищо за други герои от поредицата. Всъщност по думите на самия Гилрой, „Legacy” ще е нещо като „разширение или развитие в нова посока” и в този контекст не звучи нелогично някои от второстепенните герои от предишните части да се завърнат. Един вид да осигурят по-плавен преход, а и да има поне нещо познато, което да гарантира, че действието се развива в същата вселена.

Е, сега от Showblitz съобщават именно това. Според тях Албърт Фини и Джоан Алан водят преговори да се присъединят към актьорския състав, който до момента включва сигурния Джереми Ренър – главен герой и агент на тайна правителствена организация, много по-мистериозна и опасна от “Тредстоун”, от която се роди Борн –  и все още непотвърдените на 100% Рейчъл Вайс – колега агент и „любовен интерес” – и Едуард Нортън, който според слуховете ще изпълнява ролята на злодей.

Ако преговорите протекат с успех Алан и Фини ще повторят ролите си, съответно на Памела Ланди – заместник директор в ЦРУ и бивш водач на групата натоварена със задачата да залови Джейсън Борн – и доктор Албърт Хърш, отговорен за създаването на Борн и други от „активите” на Тредстоун.

Премиерата на филма е на 3 август 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *