Спилбърг: Джурасик парк 4 до две-три години

от на 2011-07-25
 

„Джурасик парк 4”

Накратко: На Comic-Con панела на „Приключенията на Тинтин” (The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn”), който според отзивите е протекъл страхотно и всички споделят, че филмът изглежда просто невероятно и анимацията няма нищо общо с проблемите, които имаше „Полярен експрес”, „the man himself” Стивън Спилбърг, отговаряйки на въпроси за негови бивши и предстоящи проекти, потвърди витаещите напоследък слухове, че се работи върху четвърти филм от поредицата „Джурасик парк”.

Точните думи на Спилбърг са:

„Да, щастлив съм да заявя, че „Джурасик парк 4” си има история. Имаме сценарист. Надяваме се, че ще направим филма през следващите две-три години.”

Да, и друг път сме чували подобни неща за „Джурасик парк 4”, но както казахме в една от последните новини, ако има човек, който може да извади филма от „development hell”, то това е Стивън Спилбърг. Точно затова сега си позволяваме леки надежди, макар че смятаме, че дори и той не би могъл да се справи със „студиото-което-не-бива-да-се-назовава” (които опропастиха де що имаше интересни проекти), ако случайно им хрумне нещо друго. Ако се съмнявате, че те са способни на това, ще ви припомним, че те спряха общ проект на Гийермо Дел Торо, Джеймс Камерън и Том Круз, така че нищо не може да ни учуди – идиоти всякакви.

По последни данни сценарист на „Джурасик парк 4” трябва да е Марк Протосевич, известен с „Клетката”, „Аз съм легенда”, „Посейдон”, „Тор: Богът на гръмотевиците” и предстоящия римейк на „Oldboy”.

"Джурасик парк" - When Dinosaurs Ruled the Earth

коментари
 
Отговорете »

 
 • 2011-07-25 at 11:17

  Докато не видя трейлър, не вярвам. Хайде сега (по традиция) всички дружно: „Universal да мрат!“

  Отговор

 • 2011-07-25 at 14:18

  И аз така смятам, но все пак Спилбърг е някаква надежда. :)

  И да, „студиото-което-не-бива-да-се-назовава” да мрат!!!

  Отговор

 • Ivcho
  2011-07-25 at 19:23

  Да, студиото което-не-бива-да-се-назовава да потъне но на Спълбърг не могат да му откажат!!!

  Отговор

 • 2011-07-25 at 22:54

  Абе знае ли човек, ако ме беше питал преди половин година щях да кажа, че и на Камерън няма как да откажат, ама на!

  Отговор

Коментирайте