The posters… the posters…!

Понеже ни се събраха малко повечко постери накуп, решихме да си спестим дългите и поне що се касае до някои от тях, излишни коментари и да ви представим няколко наведнъж. За целта си спретнахме една нова импровизирана рубрика, която за улеснение нарекохме „The posters… the posters…” Едва ли е необходимо да казваме откъде и защо е това заглавие.

Ето и първите попълнения:

Последен изход 5 / Final Destination 5

Покрай първия трейлър на филма, който изненадващо (поне за нас) не изглежда толкова ужасно, колкото очаквахме предвид трагичността на последните две части, видяхме и два тийзър плаката, които също не бяха много лоши – имаше нещо странно зловещо в петицата, която минаваше през отверстията на черепа.

Сега от  IMP Awards, представиха най-новия плакат, който запазва черепния дизайн, но заменя петицата с арматура.

Последен изход 5 / Final Destination 5

Честно казано, ще ни се да видим същата работа, но с плът около черепа! Няма ли да е чудесно?

Що се касае до сюжета на филма, единственото, което трябва да знаете (и предполагаме единственото, което ще можем да наречем история във филма) е, че този път събитието, което ще преживеят група тийнейджъри, само за да бъдат застигнати по-късно от още по-жестока смърт, ще бъде срутването на голям въжен мост.

Режисьор на филма е Стив Куейл, който ни е познат от документалния филм „Пришълци от дълбините 3D” и който е работил като втори режисьор не къде да е, а в „Аватар”. В ролите са Николас Д’Агосто, Ема Бел (която незнайно защо харесваме), Майлс Фишър, Пи Джей Бърн и самият “Кендимен” Тони Тод, който се завръща като господин Блъдуърт.

Премиерата е на 12 август.

Killer Elite

След като останахме доста разочаровани от първия трейлър на „Killer Elite”, сега новият плакат на филма не прави нищо в посока реабилитиране. Не, че очакваме един плакат да ни убеди, че филмът може да е хубав, особено пък след като вече сме виждали кадри от него.

Killer Elite

Абе, не е трагичен плакатът, ама е това, което на английски му казват „meh”! А мустаците на Клайв Оуен просто ни съсипват!

Killer Elite” е изграден върху романа на Ранулф Файнс, публикуван през 1991 г. под името „The Feather Men”, който – ако може да се вярва на информацията – е по действителни събития. Филмът разказва за бивш член на британските спец части (Стейтъм), който се връща на служба, за да спаси своя ментор (Де Ниро). За да се справи със задачата, той трябва да отстрани трима изпечени атентатори и техния лидер (Оуен), които са по петите им.

Режисьор на филма е Гари МакКендри, който през 2005 г. има номинация за “Оскар” в категорията късометражен филм за „Everything in This Country Must”, а в ролите са Джейсън Стейтъм, Робърт Де Ниро, Клайв Оуен, Ивон Страховски, Доминик Пърсел, Адеуале Акинуйе-Агбайе и др.

Премиерата е предвидена за 23 септември 2011.

30 Minutes or Less

Очакваме кретенската комедия „30 Minutes or Less” с огромен интерес и досега всичко, което сме виждали от филма е повече от отлично, затова и разочарованието ни от този постер е голямо. Скучен и безинтересен! Дори любимият ни Дани Макбрайд е неспособен да ни заинтригува.

30 Minutes or Less

В „30 Minutes or Less” смотан разносвач на пица се забърква с двойка не особено интелигентни престъпници, които го принуждават да извърши обир на банка, връзвайки го за самоделна бомба.

Режисьор е Рубин Флейшър („Zombieland”), а в ролите са Джеси Айзенбърг, Дани Макбрайд, Азис Ансари и Ник Суордсън.

Премиерата е 12 август.

Dredd

За финал завършваме с един по всяка вероятност “fan made” плакат на най-новото превъплъщение на съдията Дред, озаглавено с простото “Dredd”.

Dredd

В днешно време интернет потребителите имат достъп до адски много ресурси и по-талантливите от тях правят наистина забележителни „фалшиви” плакати и трейлъри, които в много случаи са по-добри от официалните и поради тази причина доста трудно се хващат (справка „Спайдър-мен”). Тук обаче смятаме, че няма място за съмнение и със сигурност става сума за “fan made”. Разбира се, това не означава, че не можем да му се кефим.

На опасните улици на Мега Сити, единственият оазис на псевдо-цивилизация, останал на прокълнатата планета, съдията Дред е най-страшният от елитните Улични съдии, които – ако се налага – имат правото да арестуват, осъждат и екзекутират престъпници.

Режисьор на филма е Пийт Травис („Точен прицел”), а в ролите ще видим Карл Ърбан като Дред, Лена Хийди като антагониста Ма-Ма и Оливиа Търлби като партньора на Дред Касандра Андерсън.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *