Тийзър трейлър на „Brave” на “Pixar”

от на 2011-06-28
 

„Brave”  („Храбро сърце”)

Обикновено когато една новина започва с думите „типичен” или „поредният” става дума за някоя пълна скука с Джейсън Стейтъм или още по-зле, романтична комедия от типа „последният пирон в ковчега”. Но когато към по-горните определения добавим „Pixar”, дето се казва, има един нюанс. Наистина тийзър трейлърът на „Brave” („Храбро сърце”) е типичен – не разкрива нищо от сюжета, представя единствено главната героиня и е точно 1 минутка. Но типично за „Pixar” и напук на всички хейтъри, изглежда уникално яко.

Това, което не е особено типично, е шотландският акцент на диктора – просто не е истина как говорят тези хора! Не винаги ги разбираш, но звучи жестоко!

Гората, планините, езерото, светлината, въобще средата като цяло изглежда страхотно, животните също са супер. И каквито и гафове да забърква червенокосата Мерида, момичето явно не е типичната анимационна принцеса и от нея ще излезе чудесна главна героиня. Нямаме нищо против хапльовци като Хълцук от „Как да си дресираш дракон”, напротив, той беше много забавен, но понякога е добре да видиш и малко по-оправни деца, отправили се на вълнуващо приключение.

И още нещо – не се подлъгвайте от надписа „Лято 2012”, защото у нас филмът ще излезе по кината на 31 август. Разбира се, ще е озвучен на български и това означава, че ще трябва да дочакаме Blu-ray изданието, за да чуем тримата шотландски лордове в оригинал и с подходящия акцент – ако ще да е най-прекрасният дублаж на света, няма как да звучат по-добре от Кевин МакКид, Роби Колтрейн и Крейг Фъргюсън.

Сюжет, плакат и снимки на част от героите, можете да видите в предишните ни новини за филма.

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте