Ръсел Кроу и Джор-Ел

Уоу! Това е неочаквана новина! Не, че е сигурна или нещо подобно, просто не сме очаквали подобен кастинг. Variety съобщават, че Ръсел Кроу води преговори за ролята на Джор-Ел биологичния баща на Кларк Кент/Супермен в  предстоящия „reboot” на поредицата за изгубения син на Криптон, подготвян от Зак Снайдър и Кристофър Нолан. Разбира се, знаехме, че те търсят някое голямо име, което да се превъплъти в бащата на Кал-Ел, но това си е изненада.

Variety съобщават още, че за ролята са се борили и Шон Пен и Клайв Оуен, но в крайна сметка Кроу е бил главният избор. Честно казано, адски харесваме Шон Пен (Клайв Оуен въобще няма да го коментираме, ще запалим свещичка някъде за благодарност, че не е той), но той е доста далеч от представите ни за образа. Вярно е, че сме малко обременени от предишното екранно превъплъщение на Джор-Ел, пред което всеки би изглеждал неподходящ избор – знаете, в оригиналните филми той се изпълняваше от легендарния Марлон Брандо –  но ни се срува, че Ръсел Кроу има „what it takes”, за да се справи със задачата.

Новината, че Джор-Ел ще има достатъчно голяма роля във филма, че да привлече актьор от калибъра на Ръсел Кроу, навежда на мисълта, че същото може да се очаква и за майката на Супермен, Лара. В тази връзка от Latino Review споделят, че една от възможните актриси за ролята е любимата ни Кони Нилсен, която веднъж вече си е партнирала с Кроу в „Гладиатор”. Според тях, тя е получила предложение за участие, но все още не се е съгласила официално.

Ако всичко върви по план, а ние стискаме палци като едни истински луди това да се случи, Кроу и Нилсен ще се присъединят към вече известните имена на Хенри Кавил (Супермен/Кал-Ел/Кларк Кент), Кевин Костнър и Даян Лейн (Джонатън и Марта Кент), Ейми Адамс (Лоис Лейн), Майкъл Шанън (Генерал Зод) и Антие Трауе (Фаора).

Предварителната премиера на новия „Супермен” е насрочена за декември 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *