За първи път чухме за „Killer Elite” (да не се бърка с филма от 1975 г. на Сам Пекинпа с Робърт Дювал и Джеймс Каан) преди повече от година, когато разбрахме, че в продукцията ще участват Клайв Оуен и Джейсън Стейтъм. Оттогава насетне около проекта нямаше много вълнуващи новини и дори присъединяването на Робърт Де Ниро и Ивон Страховски не успя да ни провокира да напишем нещо по въпроса.

Сега обаче смятаме, че си заслужава да отбележим първите снимки от филма, които бяха представени от ComingSoon, Collider и USA Today.

Killer Elite

Killer Elite

Killer Elite

Killer Elite” е изграден върху романа на Ранулф Файнс, публикуван през 1991 г. под името „The Feather Men”, който – ако може да се вярва на информацията – е по действителни събития. Филмът разказва за бивш член на британските спец части (Стейтъм), който се връща на служба, за да спаси своя ментор (Де Ниро). За да се справи със задачата, той трябва да отстрани трима изпечени атентатори и техния лидер (Оуен), които са по петите им.

Звучи като поредната типична роля на Стейтъм и единственото, което ни кара да мислим, че може да видим нещо по-различно, е името на Ранулф Файнс. Въпросът е каква част от неговото произведение ще стигне непроменена до екрана.

Режисьор на филма е Гари МакКендри, който през 2005 г. има номинация за “Оскар” в категорията късометражен филм за „Everything in This Country Must”, а в ролите са Джейсън Стейтъм, Робърт Де Ниро, Клайв Оуен, Ивон Страховски, Доминик Пърсел, Адеуале Акинуйе-Агбайе и др.

Премиерата е предвидена за 23 септември 2011.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments