„Snow White” - Тарсем

Все още неозаглавения „Snow White” проект на Тарсем Сингх е един от многото филми за Снежанка, които се подготвят в момента, но докато другите все още имат един куп организационни проблеми пред себе си, той започва снимки следващата седмица.

Заедно със снимките стартира и рекламната кампания на филма и „The Hollywood Reporter” (чрез Едуард Дъглас – ComingSoon) показаха първата концептуална рисунка от филма.

„Snow White” - Тарсем

Изглежда красиво, но това се отнася и за всички филми на Тарсем, така че не сме очаквали нещо друго. Честно казано, в момента не ни се ще да коментираме по този филм, първо защото няма какво толкова да се коментира и второ, защото сме леко разочаровани от трейлъра нa „Immortals” на Тарсем и просто ни идва отвътре да плюем.

Едно нещо заслужава внимание и това е таглайнът „A Comedic Adventure Awaits”, което загатва за основния тон на филма, отличаващ го от другите подготвяни проекти и разбира се, от всичко, което Тарсем е правил до момента. А това от своя страна ни кара да си мислим, че наистина може да видим нещо интересно.

Във филма участват Джулия Робъртс, Арми Хамър, Лили Колинс, Нейтън Лейн и др.

Премиерата е на 16 март 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Май накрая ще ни втръсне от Снежанки, но пък атмосферата може да стане по- задушевна, стига аромата на чесън в салатите да е достатъчно силен! 🙂 🙂 🙂