Въпреки че сме големи почитатели на първия филм, този псевдо рибут на поредицата „Американски пай”, който ще опита да изтрие спомена от последните четири филма, който излязоха директно на видео (DVD, Blu-ray, whatever) и които не съдържаха нито един от важните герои, ни дразни неимоверно много. Може би единственият филм, който ни дразни повече е „Джони Инглиш 2”. Разбира се, знаем, че има нужда от такива филми и че едва ли те ще са последното тъпо нещо, което ще видим по екраните, но не виждаме защо заради тях трябва да сме лишавани от наистина стойностни и оригинални проекти – да не ви изброяваме от какво ни лишиха напоследък „Universal”.

Но както и да е, ако сте почитатели на серията, по всяка вероятност ви „бОли фарът” какво мислим ние по въпроса, така че без да философстваме много-много преминаваме към първата снимка (представена от Томас Йън Никълъс в Twitter акаунта му) от „American Reunion”.

American Reunion

Трябва да признаем, че „Reunion” е много точно заглавие, защото абсолютно всички от първите филми се завръщат. Джейсън Бигс, Шон Уилям Скот, Юджийн Леви, Томас Йън Никълъс, Еди Кай Томас, Крис Клайн, Тара Рийд, Мена Сувари, Алисън Ханиган, Дженифър Кулидж, Шанън Елизабет (that’s more like it) и Джон Чо.

Ето и какво се знае за историята до момента (чрез Slashfilm)

– Филмът ще се концентрира върху срещата по случай десетгодишнината от завършването на героите.
– Оз (Крис Клайн) е голяма клечка, има имение в Малибу и приятелка, която изглежда е с него само заради парите му.
– Хедър (Мена Сувари) е гадже с хирург на средна възраст, който се опитва да се държи като по-млад.
– Стифлър (Шон Уилям Скот): животът на всеобщия любимец се е сринал в канавката. Той е нещастен, има само временна работа, а с жените парашутът му не се отваря много често. Той избягва сбирките и в един момент спи с Лори – „бивша красавица”, която сега е понапълняла.
– Финч (Еди Кей Томас) пътува по света и очаква да „отбележи” с Триш, барманка, която е ходила на лагер с Мишел.
– Майката на Стифлър (Дженифър Кулидж), оригиналната MILF-ка, ще има поява! Ние казваме „слава богу”!
– Джим (Джейсън Бигс) все още е женен за Мишел (Алисън Ханиган), но една съседка си пада по него и нейният сериозен приятел не е доволен от това. В същото време, секс видеото му с Надя (Шанън Елизабет) е станало viral в YouTube.

Сценаристи и режисьори на филма са „гениите” зад „Harold & Kumar Go to White Castle” Джон Хъруиц и Хейдън Шлосбърг.

American Reunion

American Reunion

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments