„Агент Солт” - Анджелина Жоли

Все още имаме шанс тази категорично излишна скука никога да не стигне до кината, но все пак ни се иска да ви предупредим – чаканото от точно никого продължение на „Агент Солт” има шанс да види бял свят. Според Deadline сценаристът на първия филм Курт Вимер е нает да продължи работа и да напише новия сценарий, а ако той се получи добре, Анджелина Жоли ще се завърне.

Между другото, някой да знае какво се случва с Вимер? Въпреки че досега не е направил дори един качествен филм (като че ли „Equilibrium” беше най-близо) незнайно защо ние все още таим надежда, вероятно защото си личи, че е фен на фантастиката. Но още няколко подобни новини и вече и ние окончателно ще вдигнем ръце от него.

Да се върнем към „Агент Солт” – за всички гледали първия филм (не можем да го наречем „оригинала”, просто е смешно) беше ясно, че е планиран за продължения. Едно е отворен край, друго е „това е първата част на супер-вълнуваща екшън трилогия от четири части за женския еквивалент на Джейсън Борн”. Пък и въпреки че не получи особено добри отзиви от критика и публика (имаше един-двама фенове сред коментиращите под ревюто, но като цяло са малцинство), „Агент Солт” все пак събра доста приличен световен боксофис, така че не е голяма изненада, че „Sony” са събрали смелост за още един опит. Малко ни притеснява изявлението, че Жоли ще се съгласи на участие, ако сценарият е на нужното ниво. Какво ще да е това ниво, след като се снима в първия филм?

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. Нужното ниво на сценария е да не изисква full frontal nudity (все още). Очаквам това от кака Анджи като стане на поне 38 и й се прище да прибере най-после оскар за главна женска роля.

    Като знам обаче колко са остри в холивуд като нищо подзаглавието на филма може да е "Сол в раната". Не са ли ви казали да не се шегувате с хора, които не са наясно точно колко тъпи са 🙂

  2. Full frontal nudity е нещото което искаме от нея! 🙂 🙂

    Едно време я харесвах и като жена (като г-жа Смит е мноооого хубава) и като актриса, но напоследък адски много ме дразни! Не знам защо. 🙁

    А за шегата си абсолютно прав! 🙂 Като нищо ще се окаже за наша сметка. 🙂

  3. Чудно що те дразни, направи два незабравимо и непростимо тъпи филми и то точно, след като кариерата й отново беше тръгнала нагоре. Наистина не ми се мисли какво минава през главата на тая жена като си избира ролите.

    То целият филм ще е за наша сметка, ако го направят. Светът е толкова зъл, че като нищо ще извъртят закона така, че да плащаме данъци за неговото съществуване.

    Като гледам обаче мадамата се стяга да играе в Клеопатра на Финчър (не знам колко е достоверна тази информация, ама се шуми около нея), тъй че може да получим голотата и кадърна роля в едно и ако цената за това е "Солт 2"… мисля, че ще е твърде висока тая цена накрая…

  4. Страхотно заглавие! Сол в раната е това което изпитвам – само, че натъпкана с палец!

  5. @troubadour

    Абе, да ти кажа не е заради тъпите филми, а заради начин, по който се носи – едно такова морално извисено го раздава. Бляк!

    Ако се получи това с Финчър, аз ще съм доволен. При него ще е добре! 🙂

    @SnaL

    С палец и със злоба! 🙂

  6. Гледала съм доста филми, екшън не бях гледала отдавна, филма е интересен, грабва вниманието, според мен това е достатъчно за да му отделиш 2 часа.