„Хари Потър и Даровете на смъртта – Част 2”

Звучи малко гробовно, но какво да се прави, всичко отива към приключване. Радваме се, че се появи този трейлър, защото от плакати и банери беше започнало да ни писва.

Ако наистина става дума за последен трейлър, постарали са се хората – имаме малко носталгични ретроспективи, имаме усещане за героична неизбежност имаме и качествен, приказен екшън. Е, имаме и леки спойлъри, ама това са бели кахъри.

Нямаме какво повече да кажем за трейлъра (а и за филма, докато не го гледаме), затова… вижте!

Във втора част от епичния финал на сагата, битката между добрите и лошите сили в магическия свят ескалира във война. Залогът никога не е бил по-голям и никой не е в безопасност. Но Хари Потър е този, който трябва да направи най-голямата жертва в кулминационния сблъсък с Лорд Волдемор. Всичко свършва тук.

Режисьор на „Хари Потър и Даровете на смъртта – Част 2” е Дейвид Йейтс, а в ролите за последно са Даниел Радклиф, Рупърт Гринт и Ема Уотсън като Хари, Рон и Хърмаяни. Сред останалите актьори са Алън Рикман, Ема Томпсън, Ралф Файнс, Джон Хърт, Маги Смит, Бил Най, Хелена Бонам Картър, Том Фелтън, Гари Олдман, Джим Броудбент, Дейвид Тюлис, Тимъти Спол и със специалното участие на Клемънс Поузи кaто Фльор Делакор.

Краят е на 15 юли 2011.

„Хари Потър и Даровете на смъртта – Част 2”

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

  1. За сефте се престрашавам да пиша коментар, макар че от доста време преглеждам редовно ревютата на филмите. И макар трейлърчето наистина да ми харесва, като върл фен на книгите не мога да не отбележа, че филма май доста ще се отклонява от оригиналния прочит ( както почти всички останали филми от поредицата де). Филма предвещава да е наистина добър, но за тези които знаят развитието му според книгата май ще има и леко разочарование.

  2. М, да! И мен ме радва трейлърчето! 🙂

    @The Cursed Dragon

    Радвам се, че си се престрашил. 🙂

    Чел съм всичките книги и съм гледал всички филми (без последния, разбира се) и съм се разочаровал от липсдата на определени моменти от книгите (последно много ме издразни края на шестия филм), но като че ли добавяните специално за филма неща са ми били окей. 🙂 Ако са решили да направят един 16 минутен дуел с пръчки между Волдемор и Хари, няма да се сърдя. 🙂 🙂 🙂

  3. От вчера до сега изгледах първите 5 филма от поредицата. Направо се предозирах от акбри-кадабри. И мога да кажа, че беше едно хубаво, вълнуващо и неочаквано смислено приключение. Докато траеше истерията по Потър псувах всичко живо по темата, но на днешна дата с кеф бих зачел и книгите.

    Коренно си промених мнението – не знам, може би просто имах нужда от нещо вълшебно, па ако ще да изпадам в нелицеприятна инфантилност. Добре си отнася и толкоз. На фона на дипломната работа ми дойде разтоварващо 😉

    Давай Потърчо, набучи тази малка пръчица в прозволно отверстие на злия Валдемор!

  4. Книгите са много по-добри от филмите, да знаеш! 🙂 Първата е малко тромава в началото, но после стават яки.

    А това с дипломната работа е велико. Няма нищо по-яко да имаш един тон работа и да кажеш "fuck it!" и да седнеш да си четеш книжка или да си гледаш филмчета. 🙂