“Rosewood Lane” на Виктор Салва

Въпреки че открито заклеймяваме Виктор Салва и психическите му и сексуални отклонения, с които подробно ви запознахме, когато за първи път ви съобщихме за “Rosewood Lane”, ние го харесваме като режисьор – „Лунен прах” и особено “Jeepers Creepers” са ни любими – и продължаваме да следим отблизо филмовата му кариера. А тя в момента е на етап споменатия “Rosewood Lane”, в който в ролята на радио психолог, тормозена от злобно хлапе, се подвизава бившата изгора на Мерилин Менсън, Роуз МакГоуън.

Премиерата на филма е чак догодина, но благодарение на Aullidos (чрез “Beyond Hollywod”), вече можем да видим първия плакат. Честно казано, той не е много оригинален, дори и за тийзър, но нищо не пречи да му хвърлите едно око.

“Rosewood Lane” - плакат

След смъртта на нейния баща алкохолик, радио психологът доктор Сони Блейк (МакГоуън) се завръща в града, в който е израснала. След като се настанява в стария си дом, тя открива, че местното вестникарче е плашещ и хитър млад социопат, който доскоро е тормозил баща ѝ, а сега е взел на мушката си нея. Когато момчето започва да се обажда в шоуто ѝ и да рецитира смахнати инфантилни стихчета, между тях започва игра на котка и мишка. Скоро играта ескалира и Сони изведнъж се озовава насред ужасяваща открита война, която я принуждава да преразгледа идеите си за добро и зло и да се бори, за да остане жива.

Както стана ясно режисьор на филма е Виктор Салва, а в ролите освен Роуз МакГоуън ще видим Рей Уайз, Лин Шей, Лорън Велс, Лесли-Ан Даун и Ранс Хауърд.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *