Оливия Уайлд и Брадли Купър

За повечето хора това е новина за Брадли Купър, все пак той в момента е супер гореща звезда и затова очаквано доминира в заглавията. За нас обаче, нещата стоят по малко по-различен начин. No offence, както се казва, харесваме го човека, но колкото неочаквани роли и интересни предстоящи проекти да трупа, и дума не може да става да го предпочетем пред Оливия Уайлд.

Така че, Оливия Уайлд ще участва в „The Words”, режисьорския дебют на сценаристите на „Tron: Заветът”, Брайън Клъгман и Лий Стърнтал, а към нея, в главната роля (какво? това нищо не променя) ще се присъедини Брадли Купър.

Привидно, „The Words” изглежда като не особено оригинална история за преуспял и популярен писател, който е откраднал творбата на свой колега и сега трябва да плати сериозна цена, но фактът, че сценарият е присъствал в така наречения „Черен списък”, съдържащ най-добрите неосъществени проекти от 2009, леко променя нещата.

Освен това към Уайлд и Купър във филма ще се присъединят и още няколко отлични имена, като Джереми Айрънс (доколкото разбираме в ролята на измамения писател, който търси отмъщение), Зоуи Салдана (има вероятност тя да изпълнява по-голямата женска роля, но още веднъж, това нищо не променя), Денис Куейд, Бен Барнс, Джон Хана и любимия ни Дж. К. Симънс.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *