„Mission Impossible: Ghost Protocol” („Мисията невъзможна: Режим "Фантом")

Преди три дни видяхме заснетия с камера нелегален френски трейлър на четвъртата част от филма за „живота и страданията” на супер-шпионина Итън Хънт, озаглавен „Mission Impossible: Ghost Protocol” („Мисията невъзможна: Режим „Фантом“ – забележете, че най-накрая местата на „невъзможна” и „мисия” са разменени, така че да отговарят на оригинала, нещо, за което феновете опяват от 16 години насам), който при все гадното си качество ни допадна. Сега обаче, благодарение на Yahoo, можем да се насладим на официалната версия и честно казано сме още по-доволни – съвсем друго нещо е видиш нещата с нормално качество.

Неведнъж сме споменавали, че сме големи фенове на „Невъзможна мисия” и като такива, смятаме, че този трейлър предлага абсолютно всичко, което бихме могли да желаем от филм от поредицата.

http://www.youtube.com/watch?v=V0LQnQSrC-g

Вече казахме и миналия път, но нека да повторим. По това, което виждаме, не ни се струва, че ролята на Том Круз ще е малка. Както може би знаете, очакванията са той да предаде щафетата за бъдещите филмови продължения на по-младия си колега Джереми Ренър, но на нас просто не ни изглежда така. Даже, ако я нямаше сцената, в която двамата застават един срещу друг с пистолети в ръка, бихме се обзаложили, че Ренър е лошият и че той ще ни напусне в края на филма. Сега това ни изглежда прекалено очевидно, пък и ще е повторение на идеи от първия и третия филм, а си мислим, че Брад Бърд ще ни предложи нещо по-оригинално. От друга страна може пък Круз да си е главен герой, но накрая да умира, така че нищо не се знае.

Режисьор на филма е големият Брад Бърд („Железният гигант”, „Феноменалните”, „Рататуи”), който тук прави игралния си дебют. В ролите ще видим Том Круз, Джереми Ренър, Пола Патън, Майкъл Никвист, Саймън Пег, Винг Реймс и Том Уилкинсън.

Филмът ще се завърти в кината и IMAX (чуваме, че сцената в Дубай изглежда уникално в този формат) на 16 декември 2011 г. Честно казано, нямаме търпение!

„Mission Impossible: Ghost Protocol” („Мисията невъзможна: Режим "Фантом")

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

14 Comments

  1. Точно това ми беше първата мисъл "Абе, нали ужким Том Круз щеше да има едва ли не кратичка поява?!"

    Не се оплаквам, напротив, просто е изненада. Пола също седи изненадващо приятно… Поне за окото 🙂

    А Саймън Пег дори и Холивуд не може да го съсипе! 🙂 🙂

  2. хммм – изглежда повече от добре… при все дълбоката ми резервираност към Том К.

    как кратичка поява – то егото му не разрешава 😉

    много съм доволна от това, което чух – почти 100 % съм сигурна, че речетатива е на Еминем, а пък аз отдавна си го уважавам момчето, въпреки залитанията… и така – ще видим! 🙂

  3. Дж.Рейнър ми е супер симпатичен … което пък го прави пълен антипод на Т.Круз !!! Как пък не вземат да измислят нещо ново бе …. едно време (освен "Роки") нямаше такава практика да се пускат сериали по кината !!!!

  4. Не знам, но сморед мен, трейлъра е жесток (има отгласи и от първиа и от трета част, което много ме радва) и филма ще бъде много добър.

    И каквото искайте ми разправяйте, но Том Круз е як! 🙂

  5. @MadMax: "…едно време (освен “Роки”) нямаше такава практика да се пускат сериали по кината !!!!"

    Имаше и тогава "сериали". Например "Планетата на маймуните" – 5 филма в пет поредни години! 🙂

    И аз не съм му фен на Том Круз дотолкова, че само заради името му да търча да гледам филм. Но в крайна сметка повечето му филми се получават добре – наскоро гледах "Валкирия". Иначе, "Мисията…" е сред най-чаканите от мен филми за годината.

  6. Добре бе!

    Особено ме зарадваха две-три лафчета в края на трейлъра 🙂

    Къди, да, това е музиката – дуетът на Еминем и Пинк Won't Back Down. То не е ново де, от албума му е, но и аз много му се кефя на "белия негър".

  7. Dude, т'ва изглежда много, много добре!

    😀

    Първият MI ме кефи! Вторият – не особено. Тройката… едва я догледах. Обаче тук, може би заради взривения Кремлин, или Саймън Пег + Джереми Ренър, нещата looks friggin' amazing! 😉

    Много екшънско 😉 Макар и на моменти Круз да е по-безсмъртен и от Джеймс Бонд! 😉

  8. И аз съм фен на Еминем! 🙂 И според мен песничката доста добре пасва тук!

    @legrandelf

    Е-еее, братче! Тройката е много готин, на светлинни години по-добър от втория, трябва да му дадеш още един шанс! Заради мен! Даже, аре да го гледаме у нас!

  9. Сигурно си прав за… даването на още един шанс 😉 На тройката. Все пак е тройка 😀

    А и Хофман помня, че беше як гадняр там 🙂

    Well, alrighty then! 🙂

    Трололол!

  10. Неприятно, но виждаме Круз повече от обещаното. Жалко, а се надявах да се появи за 3/4 минутки колкото да бъде застигнат от мъчителна смърт. Удавяне в борж, например. И явно няма да има отклоняване от екшъна ,примесен с фантастика типичен за MI.

  11. Явно не сте ме разбрали първият път, затова ще повторя. Том Круз е як!

    "Специален доклад", "Ванила скай", "Война на световете", "Рейн мен", "Магнолия", "Тропическа буря" Някой?

  12. Том Круз е страхотен актьор. А тройката е един много, много добър филм, в който Хофман кърти!

  13. Мдааа, Тройката и Единицата са доста по-добри от Двойката, но като цяло и трите части къртят, надявам се и този. 🙂