Нови плакати от „Immortals” на Тарсем

от на 2011-06-22
 

„Immortals”

Засега не успяваме да видим какво му е толкова уникалното на „Immortals”. Първите тийзър плакати от филма не бяха никак зле, но трейлърът не успя да ни впечатли по никакъв начин. Вярно е, че имаше един-два приятни момента, но като цяло изглеждаше като тотален „rip off” на „300”, което никак не ни допада.

Сега виждаме втора партида плакати, която е в абсолютно същия стил като първите, което честно казано е малко разочароващо. Не са лоши, но можеха за главните герои да се постараят малко повечко.

„Immortals”

„Immortals”

„Immortals”

„Immortals”

Ммм, даааа! Надяваме се, ако има някакъв официален плакат той да е в по-различен стил. Нещо като този скрийншот от трейлъра. Това е един от малкото моменти, които наистина ни карат да искаме да гледаме филма.

„Immortals”

Години след Битката на титаните Хиперион (Мики Рурк) обявява война на човечеството. Той търси отдавна изгубения Лък на Епир, легендарно оръжие създадено от бога на войната Арес, което ще му позволи да освободи останалите титани от Тартар и да си отмъсти на Олимпийците, отговорни за падението им. В съответствие с древните закони, боговете не могат да вземат страна във войната между Хиперион и хората, затова задачата да защити родната си земя и да спаси боговете се пада на селянина Тезей (Хенри Кавил), който е избран от Зевс (Люк Еванс) и който може да разчита на помощта на жрицата Федра (Фрейда Пинто) и на изкусния крадец Ставрос (Стивън Дорф).

Режисьор на филма е Тарсем Сингх („Клетката”, „Падането”), а в ролите са самият Супермен Хенри Кавил, Мики Рурк, Фрейда Пинто, Люк Еванс, Стивън Дорф, Келан Луц, Джон Хърт и Изабел Лукас.

Българската премиера на филма е на 18 ноември 2011.

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте