Смахнат тийзър на „La Piel que Habito” на Алмодовар

от на 2011-06-21
 

„La Piel que Habito” („The Skin I Live In”),

Някои хора вече имаха щастието да гледат новия филм на Педро Алмодовар, озаглавен „La Piel que Habito” („The Skin I Live In”), който след 20-годишна пауза отново събира големия режисьор и актьора Антонио Бандерас, докато ние все още продължаваме да си циклим на тийзър трейлъри, плакати и снимки. Не, че имаме нещо против тях, напротив, те са страхотни, просто вече адски много ни се гледа филмът.

La Piel que Habito” не успя да взриви критиката – в интерес на истината, не сме очаквали това да се случи, тъй като знаем, че филмът има определен хорър привкус, а е всеизвестно, че това не е най-любимият жанр на критикарите – но все пак получи доста високи оценки, така че ние имаме големи очаквания и нямаме търпение да го гледаме.

А сега вижте новия тийзър трейлър на филма, който е точно толкова странен и смахнат, колкото и всички останали неща, които сме виждали от филма до момента.

(Чрез Twitch)

След както съпругата му изгаря в автомобилна катастрофа, видният хирург д-р Робърт Ледгард експериментира със създаването на нова кожа, с която подобно нещо не може да се случи. След дванадесет години, той успява да се отгледа кожа, която е истински щит срещу всяко нападение. В допълнение към годините на експериментиране, на Робърт са му били нужни само три неща: никакви скрупули, съучастник и човек, който да ползва за опитно зайче. Скрупулите никога не са били проблем. Марилиа, жената, която се грижи за него от деня, в който е роден, е неговият най-верен съучастник. А що се отнася до опитното зайче…

Режисьор на „La Piel que Habito” е Педро Алмодовар, а в ролите са Антонио Бандерас, любимата ни Елена Аная, Мариса Паредес, Роберто Аламо, Бланка Суарес, Едуард Фернандес, Хосе Луис Гомес, Тереза Манреса и др.

„La Piel que Habito” („The Skin I Live In”)

коментари
 
Отговорете »

 
 • Виво
  2011-06-21 at 19:37

  Дано го видим това десетилитие по родните кина 😀

  Отговор

 • 2011-06-22 at 12:46

  Всичките филми на Педро стигат до нас. Сигурен съм, че и този няма да е изключение. Предполагам, че може да го видим на Киномания.

  Отговор

Коментирайте