„Larry Crowne”

Адски много харесваме Том Ханкс, както пред, така и зад камерата, и досега въпреки една-две тъпотии, в които се е забърквал, не сме си позволявали да говорим лошо за него. „Larry Crowne” обаче изопва благоразположението ни до краен предел.

За да не казваме нещо, за което по-късно по една или друга причина можем да съжаляваме, направо ще преминем към трейлъра.

Когато ви представяхме първия трейлър на филма, който между другото като изключим липсата на Джордж Такей е абсолютно същия, споменахме, че филмът има някаква база за успех, тъй като реално погледнато нито „Безсъници в Сиатъл”, нито „Имате поща”, че дори и „Хубава жена” не се отличават с някаква забележителна оригиналност, пък хората си ги обичат и си ги гледат. Сега обаче, започваме да се чудим откъде ни е хрумнала подобна тъпотия. А отвратителният плакат, който можете да видите по-долу, никак не ни помага.

„Larry Crowne”

Режисьор на „Larry Crowne” е Том Ханкс, който застава зад камерата на голям филм за първи път след доста симпатичния „That Thing You Do!” от 1996 г. Той изпълнява и една от главните роли заедно с Джулия Робъртс. Останалият актьорски състав включва Брайън Кранстън, Седрик „the Entertainer”, Таражи П. Хенсън, Уилмър Валдерама, Джордж Такей, Рита Уилсън и др.

Премиерата на филма е 1 юли.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Поне ще имате възможност да го видите в БГ, някои даже и безплатно.

    И аз признавам, че този втори трейлър е напълно ненужен и даже кара филма да изглежда откровена боза, но в крайна сметка киноразпространителят го вълнуват единствено приходите.

    Щом "Яж, моли се и обичай" изкара 350 бона само благодарение на кака Джулия, то в комбинация с Том Ханкс постъпленията пак би трябвало да са стабилни. Но незнайно защо не се надявам и половината да направи.

  2. Колкото и зле да изглежда този филм гарантирано ще е по-хубав от евтинията "Яж, моли се и обичай". Въпросът е, че той изкара пари защото книгата е популярна и жените му се нахвърлиха.

    Което ме навежда на идеята да филмирам един хороскоп, сигурно ще стана милионер за една вечер. 🙁