Леонардо ДиКаприо е на път да се уреди за пореден път

Ако случайно сте пропуснали въпросителната в заглавието, която по принцип е индикация за известна доза несигурност – както знаете по Закона на Мърфи, когато заглавие в медия завършва с въпросителна, отговорът по всяка вероятност е „не” –  трябва да кажем, че става въпрос за слух.

Той идва от бившия редактор на „Creative Screenwriting” Джеф Голдсмит, който споделя в tweeteer акаунта си следното съобщение, свързано със следващия проект на Куентин Тарантино озаглавен “Django Unchained”:

Кастинг слух: Леонардо ДиКаприо ЩЕ играе злодея Калвин Кенди в „Django Unchained” на Куентин Тарантино! Кю Ти го искаше за „Гадни копилета” и сега го има”.

Две неща навеждат на мисълта, че в това може да има някаква истина. Първо, Голдсмит беше един от първите хора, които съобщиха за предполагаемото участие на Уил Смит в проекта – оттогава не сме чули нищо конкретно, но със сигурност тази информация беше потвърдена, така че информацията на Голдсмит явно идва от надежден източник – и второ, когато от Variety съобщиха за Смит, те споделиха още, че Тарантино имал желание да работи с Леонардо ДиКаприо – той трябвало да изпълни ролята на Ханс Ланда в „Копилетата”, която в крайна сметка се изигра от Кристоф Валц – и че образът на д-р Шулц бил написан специално за него. Той обаче отказал и на негово място още веднъж се оказал Валц.

Сега, в последното изречение нещата започват да стават малко неясни и честно казано, нямаме намерение да ги разнищваме, защото лудницата става пълна – кой на кой бил предложил, отказал, заместил, кой отрича да играе във филма, но присъства сред официално потвърдените актьори и кой само се надява и т.н и т.н. А ако вземем да сложим в купа и Идрис Елба, за който се заговори, че може да изпълни ролята, за която се спрягаше Уил Смит, нещата стават страшни.

Затова зарязваме спекулациите и наблягаме само на това, че има шанс Льонката да участва в “Django Unchained”. Ако се получи, супер – човекът е един от най-добрите (ако не и най-добрият) актьори от своето поколение и сме сигурни, че ще има какво да покаже във филма. Ако не, не е болка за умиране, тъй като знаем, че Тарантино умее да си избира актьорите си по прекрасен начин и в крайна сметка пак ще ни предложи нещо интересно.

С други думи, имайте едно на ум и се ослушвайте за официалните новини.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Сега всички сипят хвалби по адрес на Лео(и с пълно право) но не беше далеч времето когато всички го плюеха и най-честото изказване по негов адрес беше: мани го тоя гей!!! 🙂