Юпитер изгрява за Уашовски?

от на 2011-06-27
 

Юпитер и Анди и Лари, преди операцията

Доколкото ни е известно Уашовски (боже, как ни липсва „братята”) ще ко-режисират „Cloud Atlas” заедно с Том Тиквер и това би трябвало да бъде следващият им проект. Сега обаче, от Twitch имат нова информация (която засега ще приемем само като слух, тъй като е спомената просто ей така между другото) – те ще бъдат само продуценти, а Том Тиквер ще бъде човекът (с главно ЪТ) зад камерата и следващият им „истински” режисьорски проект ще бъде “Jupiter Rising”.

За съжаление, все още абсолютно нищо не е известно за проекта (каква изненада), нито дори какъв жанр е историята. Това, което знаем е, че филмът ще се организира възможно най-бързо и от „Warner” смятат, че с него Уашовски ще си върнат славата от „Матрицата”. Yeah, right!

Ние ще поизчакаме да видим накъде отиват нещата, защото всички знаем как стават тези работи. Все пак това не е първият „сигурен” проект на Уашовски. Досега знаем за противоречивата гей-история за войната в Ирак с обърнат поток на разказаCN-9” (“Cobalt Neutral 9”), за която сме сигурни, че никога няма да видим, не и в системата на съвременен Холивуд, както и  за „Hood”, който представлява футуристичен поглед над Робин Худ и който, както се говори, имал най-скъпия сценарий в историята на „Warner Bros.”. Освен това имаше „full of shit” слухове, че се готвят нови продължения на „Матрицата” – все пак, колкото и да са смехотворни те, ако вземат да ни изпраскат два нови филма, едва ли някой ще се изненада.

С две думи, както винаги, ще трябва да чакаме. Това, което ни интересува най-вече, е да не вземе „Cloud Atlas” да се разпадне. Който иска да го режисира, само да го направят. Останалото само ще си покаже!

коментари
 
Отговорете »

 
 • Виво
  2011-06-27 at 17:28

  Всяка новина за нов проект на Уашовски е любопитна, но щом и Тиквер е замесен, летвата се видга доста.

  Отговор

 • 2011-06-27 at 18:59

  Да, Тиквер вдига доста! И това е добре, защото в момента летвата на Уашовски е под земята!

  Отговор

 • Noq^
  2011-06-27 at 22:03

  И на мен ми липсва "братята" :(

  Отговор

 • 2011-06-28 at 13:08

  Може и другия да си смени пола и да им казваме "Сестрите Уашовски"! :) :)

  Отговор

 • Анита
  2011-06-28 at 14:47

  Ха, Лари е минал при д-р Енчев ли? Смешници… спрях напълно да ги следя след оная излагация "Вендета"-та, и затова явно съм пропуснала.

  "Сестрите" ще им отива!

  Отговор

 • 2011-06-28 at 16:03

  Е, ти кво каза!? "Вендетата" (където те са сценаристи и продуценти) е супер! Една от най-стилните комикс екранизации! Трябва да видиш другите техни неща!

  Отговор

 • Анита
  2011-06-28 at 16:23

  E то кви други, Спийд рейсър ли?

  Не, сериозно, аз бях заклета матричарка след първата серия :)

  Втората и третата ме разочароваха постепенно и на "V" вече ги отказах завинаги. Трябваше да гледам в imdb, за да видя кога и какво друго са снимали. И наистина не знаех за операцията, но това е, щото не си падам много-много по movie trivia.

  Отговор

 • 2011-06-28 at 16:29

  Никога не съм бил "Матричар", харесвам първия филм, но само до там! И да "Speed Racer" ставаше въпрос, както и за продуцентският им "Ninja Assassin"!

  И чудно как си могла да спиш, след като не си знаела за операцията? :) :) :) И аз късно научих, голямата работа, на кой му пука? Няква операция, не може и с това да се занимаваме, нали?

  Отговор

Коментирайте