Бат Арни - "Командо"

Повече от година не бяхме чували нищо за подготвяния римейк на „Командо” и честно казано смятахме, че ни се е разминало. Уви, продуцентът Джон Дейвис не се е отказал и в интервю за Collider (по случай премиерата на „Mr. Popper’s Penguins” с Джим Кери), хвърля малко светлина върху няколко от възможните му предстоящи проекти, сред които и „Командо”.

Ето какво казва той на въпроса „Какво става с римейка на „Командо?”

„Имаме наистина страхотен сценарий. Не знам дали има някакъв смисъл да го наричаме „Командо”. Може би има, а може би няма. “Reboot” е и всичко останало от този род. Сценарият е на Дейвид Aйър, който направи „Тренировъчен ден”. Той го написа и иска да режисира. Имаме сценария, брилянтен е. Просто чакаме точното време някое студио да пожелае да го направи и да намерим подходящия актьор.”

Това „дали има смисъл да го наричаме „Командо” ни навежда на мисълта, че старата информация, че филмът ще следва горе-долу същата схема – дъщерята на бившия полковник от специалните части е отвлечена и ще бъде убита, освен ако той не се съгласи да ликвидира политическия противник на безскрупулен диктатор – може да не е вярна. В такъв случай, защо държат да поругават детството ни и да го наричат римейк/рийбут на „Командо”, не е ясно.

Поне има едно положително нещо в цялата работа и това е, че Дейвис потвърждава, че филмът ще е „hard R”! „Да. Определено. В момента сценарият, който е написан, е hard R”.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *