Джеймс Макавой

Преди малко повече от месец бяхме изненадани от новината, че преди да започне подготовката си по режисурата на Летните олимпийски игри през 2012, Дани Бойл възнамерява да заснеме един бърз трилър, озаглавен „Trance”, в който асистент в аукционна къща замисля обир, който трябва да изпълни заедно с група крадци, но след удар по главата се събужда с амнезия, без ни най-малка представа къде е местонахождението на картината.

Броeни дни след това от THR разпространиха информацията, че най-вероятно изпълнителят на главната роля във филма (лидерът на бандата, който влиза в партньорство с асистента), ще бъде Майкъл Фасбендър, но сега Variety съобщават, че той е отпаднал от преговорите, а неговото място е заел колегата му от „Х-Мен: Първа вълна” Джеймс Макавой. Честно казано, Макавой по ни пасва за самия асистент отколкото за главатар на банда, но предвид това, че той не ни мязаше и на Професор Х, сме склонни да му дадем шанс.

Той все още не е подписал договор, но предвид суперкратките срокове, в които трябва да работи Бойл (планът е „Trance” да се снима този септември) съвсем скоро трябва да имаме яснота не само за тази роля, но и за всички останали.

“Асистент в аукционна къща замисля обир, който трябва да изпълни заедно с група крадци, но след удар по главата се събужда с амнезия. Той е единственият, който знае местонахождението на картината и след многократни неуспешни опити да си спомни точното място, групата започва да го подозира в двойна игра и наема жена хипнотизатор, която да измъкне информацията от главата му.”

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. ооооо – ххх – дааа 😀

    Което ме подсеща, че ОЩЕ не съм гледала "Х-мен"-ската му авантюра 🙁

    И аз съм един фен… 😛