Тийзър на мотоциклетното порно „Quick”

от на 2011-05-25
 

„Quick”

Не е за вярване, но по широкия свят има хора, който харесват „Torque” – филм, пред който поредицата „Бързи и яростни” изглежда като кино шедьовър. Ако и вие сте сред тях, вероятно сте фенове на моторите и няма как да не оцените тийзър трейлъра на корейското мотоциклетно порно Quick”, в което между другото има един кадър директно взет от „Torque”. Всъщност целият тийзър е изграден от кадри от други филми. Вижте дали можете да ги назовете.

(чрез Beyond Hollywood)

Абе, изглежда fun! Честно казано, бихме се жертвали, особено за да видим докъде се простират филмовите препратки. Пък и едва ли ще е по-зле от „Torque”.

Бившият член на мотоциклетна банда Ки-су изкарва прехраната си като куриер. Един ден, след като прави доставка в офис сграда, той става свидетел на нейното взривяване. Без да подозира, че може да има нещо общо с бомбата Ки-су поема към следващата си задача – ескортирането на певицата А-ром до участие по телевизията. Оказва се, че А-ром е бивша приятелка на Ки-су от ранните му години като байкър и тя също не се радва особено, че го вижда. Когато тя слага предложената й каска на главата си, се задейства механизъм и се появява таймер за обратно отброяване. Ки-су получава обаждане от непознат, който му казва, че каската ще се взриви, ако той не успее да изпълни поредица от задачи, поставени му от непознатия за определен период от време. Ки-су успява да занесе пратките навреме, но всяка една от тях се оказва бомба. С полицията по петите си, той се впуска в надпревара с времето да изпълни последната си задача и да спре таймера на каската на А-ром.

„Quick”

„Quick”

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте