Снимки от “Tinker, Tailor, Soldier, Spy”

от на 2011-05-30
 

Макар и да сме писали само веднъж за него, „Tinker, Tailor, Soldier, Spy” е проект, който следим с огромен интерес. Става въпрос за екранизацията на едноименния  роман на Джон Льо Каре от 1974 г., разказващ за оттеглил се от активна служба агент, който е повикан отново на работа, за да открие руски шпионин в МИ6.

Сега, благодарение на MoviePilot (чрез The Playlist) можем да видим как ще изглеждат трима от главните герои на филма: Том Харди, Колин Фърт и Гари Олдман, който в интервю с “Collider” споменава, че това е най-добрата роля, която е играл някога.

Гари Олдман - “Tinker, Tailor, Soldier, Spy”

Колин Фърт - “Tinker, Tailor, Soldier, Spy”

Том Харди - “Tinker, Tailor, Soldier, Spy”

Смайли е сдържан, но проницателен агент на средна възраст, който се е оттеглил от служба. Той обаче е повикан, за да открие руски шпионин, който оперира от години в най-висшите ешелони на Британското разузнаване и е отговорен за провалянето на десетки операции. Скоро става ясно, че шпионинът е двоен агент и е един от тях и Смайли е човекът, който трябва да го идентифицира и унищожи.

Режисьор на филма е Томас Алфредсон, който придоби световна популярност със страхотния „Let the Right One In” и който сега готви своя англоезичен дебют, а в ролите освен Харди, Олдман и Фърт ще видим Кирън Хайндс, Марк Стронг, Джон Хърт, Кати Бърк, Тоби Джоунс и други.

Премиерата на филма ще е на фестивала във Венеция тази година.

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте