„Седем психопати” за режисьора на „В Брюж”

от на 2011-05-12
 

Мартин Макдона

„В Брюж” е един от най-оригиналните, интелигентни и забавни филми от последните няколко години и неслучайно присъстваше в почти всички списъци за най-добри филми на десетилетието, които импровизирано спретнахме с колегите блогъри.

Поради тази причина сме силно развълнувани от предстоящия нов проект на режисьора и сценарист Мартин Макдона, озаглавен „Seven Psychopaths”, разказващ за изпаднал в творческа криза сценарист, който търсейки вдъхновение се замесва в схема за отвличане на куче, организирана от негови приятели. Истинският проблем обаче възниква, когато изчезва помиярът на известен гангстер.

Кастингът на филма, който в момента търси своя купувач на фестивала в Кан включва имената на Колин Фарел, което едва ли е изненада, след като той направи едно от най-добрите си изпълнения във „В Брюж” (за което спечели и Златен глобус), като и Сам Рокуел, Кристофър Уокън и Мики Рурк. Фарел разбира се ще е в главната роля, Рокуел и Уокън ще са двамата му приятели, а Рурк (сигурни, че тук той ще направи още една много силна роля) ще бъде гангстерът.

Един от продуцентите на филма ще бъде Меган Елисън („Непреклонните”), благодарение на която „The Master” на Пол Томас Андерсън получи финасиране, за което, според нас, заслужава да й вдигнат паметник. Тя също така е продуцент на предстоящия „Cogan’s Trade” на Андрю Доминик и все още несигурния общ проект на Чарли Кауфман и Спайк Джоунз, а сега участва и в надпреварата за правата на „Терминатор 5”.

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте