Рон Хауърд

Накратко! Последния път, когато писахме за „Тъмната кула”, проектът беше изправен пред сериозната възможност „Universal” да се оттеглят, поради притеснения около размера на бюджета. Няколко дни по-късно обаче излезе новина, че те няма да се отказват, а ще пробват да измислят възможно най-добрия начин да ограничат разходите и да намерят правилната форма, в която да продължат напред. Така надеждата, че в крайна сметка ще видим екранизацията, без значение под каква форма ще бъде тя, заживя отново.

Сега чуваме за ново раздвижване в положителна посока и то идва от самия Рон Хауърд, който споделя пред EW, че проектът върви напред:

„Трябваше да изтеглим септемврийската начална дата на снимките заради проблеми с бюджета, по чисто логистични причини и заради все още вървящата разработка на историята, но „Тъмната кула” върви напред. Смятаме да започне ранната пролет.”

Не е нищо сигурно, но все пак е обнадеждаващо. Хауърд хвърля светлина и върху друг наболял проблем около колосалния проект – участието на Хавиер Бардем.

„Не мога да кажа кой точно ще участва, но Хавиер Бардем изяви доста сериозен интерес. Ще знаем в края на лятото, когато бляскавата зелена светлина светне стабилно”.

Това е засега. Все още нищо сигурно, но все пак надеждата, която бяхме започнали да губим, все още я има. Стискайте палци.

Премиерната дата на филма засега е 17 май 2013, но не разчитаме много.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Дано да доживеем читава и епична екранизация, ама Рон Хауърд не ми вдъхва много доверие.

  2. @MadMax

    17 май 2013 ще е в най-добрия случай, така че… Намери си да гледаш нещо дтуго! 🙂

    @Никс

    Дано. Аз съм Фен на Хауърд, при все последните му излагации и му имам доверие. 🙂