„The Expendables 2”

Знаехме, че това ще се случи, дори и без всичките новини по въпроса, които ни заливаха отляво и отдясно още преди да е излязъл първият филм, затова не трябва много-много да се правим на изненадани. Но от друга страна, едно е да знаеш, че се случва нещо, съвсем друго е да видиш доказателство.

Точно такова доказателство ни представят от „FirstShowing”, които са попаднали на плаката докато са разглеждали едно от многото списания в Кан, посветени на фестивала.

„The Expendables 2”

Нямаме какво да кажем за този плакат, а и за филма също. Затова – само фактите.

Силвестър Сталоун ще се завърне в ролята си на Барни Рос, но този път няма да е нито сценарист, нито режисьор. Сега отговорността за сценария се пада на Дейвид Агосто и Кен Кауфман („Звездни каубои”, „В неизвестност”), а за режисьор все още не е избран човек.

Очакванията са Джейсън Стейтъм, Долф Лундгрен, Джет Ли, Ранди Котюр, Стив Остин и Тери Крюс да се завърнат, както и Брус Уилис с малко по-голяма роля.

Според информация, разпространена от „Lionsgate”, „The Expendables 2” ще излезе по кината на 17 август 2012.

На някой да му пука особено?

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

12 Comments

  1. „На някой да му пука особено?“

    На мен ми пука! Усещам доста критика относно филма, макар да съм пропуснал да прочета какво се пише за него… На мен ми е абсолютно и напълно достатъчно, че се направи такъв филм, за какъвто от малък си мечтая – с екшън-героите, с които съм израстнал и надали усещате, това което аз усещам когато гледам техни филми и си припомням времената, когато гледах касетка с един дубльор (мъж) на всички и не се разбираше дали Рамбо е в гората или в града…
    Нямам какво повече да добавя.

  2. И аз така чух. А да имаш представа кой, кога и къде организират кастинги?

  3. И аз си мечтаех за такъв филм. За такъв и за пришълци на Земята, но и двата филма ме разочароваха. Някои мечти е по-добре да не се сбъдват, ако работата ще е половинчата.

  4. Влязох в сайта на Talent Partners Casting и открих, че от скоро има някакъв e-casting. Утре по някое време ще попълня доста подробния въпросник и ще видим за какво става въпрос. Пък и дай Боже да успеем да се докоснем до идолите си. :))