Untitled Paul Thomas Anderson Project

Новината, че следващия месец Пол Томас Андерсън („Буги нощи”, „Магнолия”, „Ще се лее кръв”) започва снимките на новия си, все още неозаглавен филм (наричан от феновете  „The Master”) е една от най-добрите, които някога сме писали. Човекът е един от най-любимите ни режисьори и когато Джереми Ренър обяви, че филмът е отложен „за неопределено време” бяхме съкрушени.

Но както и да е, сега всичко това е в миналото и занапред ни предстоят само хубави неща. Доказателство за това е този супер ранен тийзър плакат (представен от Cigarettes and Red Vines), подготвен от „Annapurna Pictures” на Меган Елисън (на която лично трябва да благодарим за спасението на филма), чиято цел е да привлече разпространители или още някой инвеститор.

Качеството е доста зле, но не ни пука. Честно казано, ей сега го пускаме на принтера и си го закачаме над леглото.

Untitled Paul Thomas Anderson Project

Като се замислим „Untitled Paul Thomas Anderson Project” е готино заглавие. Чудим се кога ли някой голям филм ще направи „publicity stunt” и официално ще излезе с подобно заглавие.

След като става свидетел на ужасите на Втората световна война, един мъж се връща в Америка и се опитва да преоткрие себе си. Така той създава нова вяра, която привлича и други изгубени души.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Както някъде беше казал, Пол Андрсън е кино вундеркинд. Определено един и от моите любими режисьори.