Дженифър Лорънс - „Игрите на глада”

Update: От „Entertainment Weekly“ показаха още две нови снимки, можете да ги видите най-долу.

Подготвяната от Гари Рос („Плезънтвил”, „Воля за победа”) екранизация на първия роман от изключително популярната серия на Сюзън Колинс „Игрите на глада”, е проект, за който искаме да пишем от сто години, но поради ред причини все не ни оставаше време да стигнем до него.

В интерес на истината поради огромното количество информация, която искахме да ви представим и сега щяхме да се разминем с новината, но решихме, че няма смисъл от километрични текстове и единственото, което трябва да направим, е просто да ви представим снимката (всъщност корицата на EW) на Дженифър Лорънс, която е изпълнителката на главната роля и един кратък синопсис на романа, пък оттук насетне ще градим.

Дженифър Лорънс - „Игрите на глада”

Единственият коментар, който ще си позволим за тази корица е, че Лорънс изглежда прекрасно като Катнис (щеше ни се да можехме да кажем същото и за Мистик) и това би трябвало да зарадва феновете на романа, които бяха притеснени, че Лорънс по принцип е руса, докато любимата им героиня е брюнетка.

Режисьор на филма е Гари Рос, а в ролите освен Дженифър Лорънс ще видим Джош Хъчърсън, Лиъм Хемсуърт, Елизабет Банкс, Уди Харълсън, Станли Тучи, Уес Бентли и Пола Малкълмсън.

Премиерата на филма на 23 март 2012.

Ето го и обещания синопсис:

В руините на някогашната Северна Америка се намира държавата Панем с блестящата си столица Капитол и дванайсетте й окръга. Капитолът е безмилостен и държи окръзите в подчинение, като ги принуждава да изпращат по едно момче и едно момиче на възраст между дванайсет и осемнайсет години за ежегодните Игри на глада – реалити шоу, предавано на живо по телевизията.

Катнис Евърдийн знае, че подписва смъртната си присъда, когато доброволно заема мястото на по-малката си сестра в Игрите. Катнис неведнъж е била близо до смъртта и оцеляването се е превърнало в нейна втора природа. Но ако иска да победи, ще се наложи да избира между оцеляването и човечността, между живота и любовта.

Повече информация за книгата можете да откриете в ревюто на нашите приятели от Аз чета.

Дженифър Лорънс - „Игрите на глада”

Дженифър Лорънс - „Игрите на глада”

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments