Real Steel

В началото на декември видяхме първия тийзър на уникалната смесица между фантастика и спортна драма „Real Steel („Стомана на ринга“), в която гигантски роботи са заменили хората на боксовия ринг.

Тогава, въпреки че не бяхме особено впечатлени от трейлъра, в него нямаше нищо, което да ни подразни, а най-голямото ни притеснение беше името на режисьора Шон Леви, който е отговорен за брадви като „Нощ в музея” и „Розовата пантера”. Сега обаче, от „DreamWorks” представят нов пълен трейлър на филма, който по традиция разкрива малко повече за историята, която е леееко евтиничка и честно казано, притесненията ни се позасилиха.

(чрез Yahoo!)

Да, при все интересния фантастичен момент, историята определено изглежда доста обикновена и поизтъркана, особено в контекста на спортните драми. Както казахме и миналия обаче, става въпрос за фантастика, а всичко що е сай-фай ни е мило и свято.

Освен това, в един ранен етап самият Стивън Спилбърг е бил замесен с проекта и е „воювал”, за да го запази под опеката на DreamWorks, когато те се отделиха от Paramount, и предполагаме, че все пак в него има нещо, което си заслужава. В подкрепа на това идва и решението на „Fox” да възложат режисурата на новата високопрофилна версия на „Фантастично пътешествие” на Шон Леви, като слуховете са, че решението е взето, след като гледали “Real Steel”.

От друга страна, хора гледали части от филма са на мнение, че той не струва, така че както обикновено ще трябва да почакаме, за да видим.

В ролите ще видим Хю Джакман, Дакота Гойо, Антъни МакиЕванджелин ЛилиКевин ДюрандХоуп ДейвисДжеймс Риборн и доста сексапилната Олга Фонда.

Премиерата на филма е насрочена за 7 октомври 2011

Real Steel

Real Steel

Real Steel


Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Е блудкаво си е но, аз бих се жертвал (ако няма някакви по-добри заглавия тогава) 😉

  2. Аз също ще се жертвам, при това независимо от заглавията. 🙂 Все някой трябва да го прави! 🙂 🙂 🙂