Първи трейлър на „Shark Night 3D”

от на 2011-05-26
 

„Shark Night 3D”

Ако сте видели първия плакат (а и снимка) от „Shark Night 3D” на режисьора Дейвид Елис, значи много добре знаете каква евтинийка да очаквате от трейлъра –  секси мацки по бански, кръвожадни акули и общо взето никаква мисъл. Тоест, никакви изненади!

Единственият ни проблем с това, което виждаме е, че ни се струва, че филмът се взима една идея по-насериозно отколкото трябва и отколкото позволява сюжетът. И преди сме споменавали, че именно заради леко пародийния и несериозен тон (но въпреки това направен с голямо уважение към жанра) „Пираня 3D” ни допадна толкова и поради тази причина смятаме, че „Shark Night 3D” няма да ни изкефи толкова. Пък и въпреки че има няколко готини мацки, никъде не виждаме Кели Брук или някоя порно звезда за цвят.

http://www.youtube.com/watch?v=uXo_SAgz0cc

Единственият интересен елемент (използваме думата интересен доста свободно) са хората, които насилват нашите герои във водата и които май са отговорни за нашествието на акулите. Това малко спасява безумието.

Режисьорът на „Shark Night 3D” е Дейвид Елис („Змии на борда”, „Мобилна връзка”, „Последен изход” 2 и 4), а в ролите са Сара Пакстън, Дъстин Милиган, Катрин МакФий, Джоел Дейвид Мур, Донал Лоуг и Крис Кармак.

Премиерата е на 2 септември.

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте