Майкъл Бей и Джеймс Камерън

Преди няколко дни се състоя презентация/разговор между Майкъл Бей и Джеймс Камерън за предимствата и недостатъците на 3D технологията, като сериозен акцент пада върху работата на Бей над предстоящия „Transformers: The Dark of the Moon”, който както знаете ще бъде на 3D.

Преди няколко дни, покрай новия 3D трейлър на филма имахме шанс да видим няколко минути от техния разговор, но сега благодарение на Hollywood Reporter можем да видим всичко. Лошата новина е, че е само 15 минути. Въпреки това, говорим за супер-интересни 15 минути, така че си заслужава гледането . Като бонус, по-долу поместваме и два нови клипа от „Transformers: The Dark of the Moon”, в единия от които дори виждаме и един нов трансформър.

http://www.youtube.com/watch?v=zZD25hvlqqo

http://www.youtube.com/watch?v=KH5ziMy5lw4

Режисьор на „Transformers: The Dark of the Moon” е Майкъл Бей, а в ролите са Шая Лебоф, Джон Туртуро, Джош Дюмел, Тайрийз Гибсън, Роузи Хънтингтън-Уайтли, Патрик Демпси, Кевин Дън, Джули Уайт, Алън Тюдик, Кен Джонг, Джон Малкович и Франсис Макдормънд, както и гласовете на Хюго Уивинг, Питър Кълън и Ленард Нимой.

Премиерната дата е 29 юни 2011.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Защо не пуснат целия разговор, а само дразнят хората първо с две минутни клипчета, три минутни и сега 15 минутни. Да пуснат суровия разговор, без никакви монтажи и всички ще са доволни.

    Както и да е, извода от всичко това е че Бей и Камерън трябва да направят един ОБЩ филм заедно. Просто не ми се мисли какво зрелище ще бъде : )

  2. 3D-то на Трансформърс 3 ще е яко, щом и Камерън е помагал…

    С няколко думи това ще е филма на годината 🙂

  3. @Veso

    Що пък не! 🙂 Стиловете им са малко различни, но сме виждали и по-странни комбинации! 🙂

    @Ivan

    Ще я видим тази работа! 🙂

    @MCFOXXX

    🙂 🙂 🙂