Пълен трейлър на „Terra Nova”

от на 2011-05-18
 

„Terra Nova”

Вече имахме няколко възможности да надникнем във фантастичния свят на „Terra Nova”, но сега за първи път получаваме някаква по-ясна представа за какво всъщност става въпрос в сериала. За първи път виждаме и какво представлява Земята от 2149 и разбираме обстоятелствата около заминаването на семейство Шанън, които са нашите главни герои.

За съжаление, въпреки дължината на трейлъра, положението отново е леко постничко откъм динозаври (което ни кара да си мислим, че и в самия сериал ще е така), при все обещаващите екшън моменти в края му. По-малко динозаври, повечко любов и семейна драма.

http://www.youtube.com/watch?v=X6aNEIZwPFc

150 години напред в бъдещето животът на Земята е изправен пред унищожение и за да оцелее човечеството, учени отварят портал във времето, който позволява на хората да пътуват до праисторически времена и там да търсят възможност за ново начало. „Terra Nova” – първата човешка колония отвъд портала – е обградена с опасни месоядни динозаври и десетки други праисторически заплахи, а в добавка към тях, външна сила се опитва да разруши този нов свят, още преди да е изграден напълно.

Засега на сериала са му отредени 13 епизода, а премиерата е през есента.

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте