„Don’t Be Afraid of the Dark”

От август миналата година, когато ви представихме първия тийзър трейлър на продуцирания от Гийермо дел Торо „Don’t Be Afraid of the Dark” не бяхме чували нищо за този филм и като че ли го бяхме позабравили.

Затова сега се радваме, че има някакво раздвижване под формата на нов плакат, който бе представен от Fangoria. Можем да кажем, че първият постер на филма, който видяхме по време на миналогодишния Comic-Con беше доста приличен, но този ни радва далеч повече.

„Don’t Be Afraid of the Dark”

Въпреки че филмът е римейк на класически филм от 70-те и въпреки че вече видяхме и тийзър трейлър, засега единственото, което знаем за сюжета е, че става дума за малко момиченце, което е изпратено да живее с баща си и неговата приятелка и открива странни същества, които искат да я превърнат в една от тях.

Всичко това обаче, колкото и да е малко, на нас ни е пределно достатъчно, за да искаме да гледаме филма. Единственото ни притеснение свързано с него е името на Кейти Холмс.

Последно, освен че и двата плаката на филма, които видяхме са рисувани, те имат и още нещо общо – и двата предлагат грешни дати за премиерата. Първият бе за януари 2011, което очевидно не е вярно, а сегашният е за 12 август. Истинската премиерна дата на филма е 26 август. Това е световната! За българската нямаме никаква идея, както винаги не се знае дали въобще филмът ще дойде у нас.

Режисьор на „Don’t Be Afraid of the Dark” е дебютантът Трой Никси, сценаристи са Матю Робинс („Мимикрия”, „Dragonslayer”) и Гийермо дел Торо („Хелбой”, „Лабиринтът на фавна”), а в ролите ще видим Кейти ХолмсГай Пиърс и Бейли Мадисън.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *