"The Dark Knight Rises" - Tом Харди като Бейн

Уоу! Това беше бързо! Продукцията на „The Dark Knight Rises” стартира едва преди няколко дена, но вече имаме първата официална снимка, която е не на кой да е, а на Том Харди като Бейн.

Въпросът е, че както и при предишните филми на Кристофър Нолан, тя не се появява в нета на готово, а е резултат от впечатляваща „viral” рекламна кампания, чието разкриване изиска доста труд. Свързано е с хоровото припяване от официалния сайт на филма (който засега представлява само черен екран), думичките, от което водят до туитър акаунт, който от своя страна води до постепенното разкриване на снимката.

Трябва да признаем, че сме впечатлени от това, което виждаме. Както от кампанията, която въпреки че е на супер ранен етап радва доста, така и от начина, по който изглежда Харди. Маската е доста добра – както разбираме, тя напомня на тази от оригиналния комикс – а самият Харди е доста напомпан, макар и да е далеч от  мускулестото чудовище, което по принцип е Бейн. Както знаете той е един от най-силните физически врагове на Батман.

В допълнение към това от Variety съобщават, че още трима актьори – Матю Модийн, Том Конти и Джоу Кинг – са се присъединили към екипа, който засега включва Крисчън Бейл, Майкъл Кейн и Гари Олдман, Том Харди, Ан Хатауей, Джоузеф Гордън-Левит, Джуно Темпъл, Марион Котияр, Даниел Санджата и Джош Пенс.

Премиерата на филма е насрочена за 20 юли 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. Том Харди съм го гледал в "Бронсън" (всъщност и в Incpetion, но от сън спомен няма). Изрод е човека. Изрод.

  2. В "Бронсън" цялата работа беше леко самоцелна. И филмът и Харди! Но иначе, да кефи човекът. В "Генезис" беше доста по-добър от Годрън-Левит, по който всички се превъзнесоха.

  3. "Бронсън" е добър филм за един добър изрод. Ако този ти се струва твърде пертенциозен, по-добре не гледай Valhalla Rising. На Rеfn най-доброто е първия Pusher. Longan-s Run ще направи… Опасявам се, че ще е поредния холивудски наемник, който ще работи по всички правила на блудкавите летни блокбастъри.

  4. Със сигурност Изрода е голям! Просто, целят филм ми изглеждаше малко като фукня. Нещо като упражнение по стил. Не знам да ли можеш да ме разбереш. Не че не ми хареса де. 🙂 🙂 🙂

    А за "Valhalla Rising", жалко. Имах надежди за този филм. Струва ми се, че той не е за масовата публика, а за хора като теб, а щом и ти не си го харесал… 🙁

    За „Logan’s Run” ще трябва да почакаме. Не съм загубил надежда! 🙂

  5. Разбирам те, защото помислих същото за Valhalla Rising. Основният му проблем е, че е скучен. Иначе е пипнат доста добре.