Аронофски обмисля фантастика с Джордж Клуни

от на 2011-05-11
 

Клуни и Аронофски

Преди няколко месеца Дарън Аронофски взе едно изключително мъдро решение и се оттегли от „The Wolverine”, който лично според нас щеше да му стъжни животеца. Преди това той изостави и римейка на „Робокоп” (който сега се ръководи от Хосе Падалия) и така режисьорът на „Изворът на живота”, „Кечистът” и „Черен лебед”, така да се каже остана без работа. Тоест, беше само въпрос на време, преди името му да изскочи във връзка с някой проект.

Е, този момент настъпи, защото от Vulture съобщават, че той се интересува от фантастичен проект озаглавен „Human Nature” (написан от дебютанта Джеф Уелч преди петнайсетина години), разказващ за криогенно замразен мъж, който се събужда след доста години, само за да открие, че хората са се превърнали  в „домашни любимци” на  по-могъщ извънземен вид.

От Vulture съобщават още, че Джордж Клуни се свързва с проекта като изпълнител на главната роля, като и това, че Акива Голдсман („Аз съм легенда”, „Шифърът на Леонардо”) в момента подготвя бюджет за “WB”.

За съжаление повече подробности не са известни, но на този етап на нас не ни и трябва повече. Фантастика и Аронофски са ни напълно достатъчни. Затова, очаквайте включване, ако нещата вземат, че се развият.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Рени
  2011-05-11 at 17:03

  На линия съм за новостите. Този човек е гений, превръща и най-абсурдния сюжет в хит!

  Отговор

 • 2011-05-11 at 17:55

  Съгласен! :) Аронофски е голям! Задълже трябва да снима някоя класическа фантастика. Лично за мен "Изворът на живота" беше уникален! :)

  Отговор

 • Виво
  2011-05-11 at 18:22

  Аронофски е голям, ама Клуни е дразнещ. Дано са само слухове за главната роля.

  Отговор

 • Ivcho
  2011-05-11 at 21:27

  Клуни не е лош но не си го представям във фантастика!!

  За съжаление пак познат сюжет!!!!

  Отговор

 • 2011-05-11 at 21:43

  Планетата на маймуните среща някой извънземен филм(не мога да се сетя,дали в някой губим),ще има подобен сюжет и Клуни,ще организира бунт срещу пришълците.

  Отговор

 • Tarko
  2011-05-11 at 22:00

  И все пак щеше да е интересно да видим какво е Робокоп на Аронофски?

  Отговор

 • Виво
  2011-05-12 at 05:50

  @Ivcho

  Споменът за Solaris от 2002 не ми е приятен. Това е една от причините да не искам да го виждам във фантастичен проект на толкова обещаващ режисьор. :)

  Отговор

 • 2011-05-12 at 11:48

  Клуни е играл във фантастика – "Соларис". Не е най-хубавия филм, особено сравнен с този на Тарковски, но той не беше лош!

  Иначе сюжети за събудили се (след много години) от криостаза хора има много! Въпреки това аз бих се радвал да го водя този филм.

  @Tarko

  Щеше да е интересно да го видим, но вече нямаме шанс!

  Отговор

Коментирайте