Антие Трауе

Честно казано вече ни омръзна да обсъждаме кастинга на „Man of Steel” и колкото и да е рано, на нас ни се ще вече да пишем за първи плакати, трейлъри, че и скандали от снимачната площадка. Но Зак Снайдър започва да снима Супермен филма си лятото и премиерата е декември 2012, така че дотогава има доста време. Затова, волю-неволю, си продължаваме с кастинга, който като че ли е към края си.

След като Снайдър попълни ролите на самия Кал-Ел/Кларк Кент, земните му родители Джонатън и Марта Кент, любимата ни репортерка Лоис Лейн, а накрая и дългоочаквания генерал Зод, сега е ред на неговата не по-малко безмилостна дясна ръка. Variety потвърждават слуховете – злодейката е Фаора и ролята се е паднала на германката Антие Трауе, която засега сме виждали само в недооценения „Pandorum”. Не е съвсем сигурно кое от всичките превъплъщения на Фаора ще видим (или може би съвсем ново?), но според Variety става дума за героинята от „Action Comics #779” – поколистанка, която има способността да унищожава молекулярни връзки и така създава вирус, важен за плановете на Зод.

Сега вече е ясно, че онази Урса, за която се носеха слухове, всъщност е комикс предшественичката й Фаора и ролята е заета. Вероятно няма да има огромно екранно присъствие (и едва ли ще успее да засенчи генерал Зод на Майкъл Шанън), но поне ще изглежда добре. Сигурни сме, че от Трауе ще излезе отлична злодейка и нямаме търпение да я видим как заплашва живота на Ейми Адмас.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *